Гороскоп на 31 липня-7 серпня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ на 31 липня-7 серпня

ОВЕН

31-2-го шукайте нові сфери інтересів, партнерів чи інвесторів. А 3-4-го варто добре відпочити і заспокоїти нервову систему. У поїздці 5-6-го стережіться пограбування. Наслідки поїздки дадуться взнаки уже 7-го.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень успішний, вже 1-го можливий прибуток. 2-3-го важливо визначити пріоритети подальшої діяльності, 4-го беріться тільки за те, що можете зробити самі. В особистому житті можливі несподіванки 5-7-го.

БЛИЗНЮКИ

Прийняті 31-го рішення вже наступного дня вас розчарують. 2-3-го краще вирушити на відпочинок і не перейматися роботою ще й 5-6-го. 4-го може підвести здоров’я. Натомість 7-го відчуєте зміни на краще у справах.

РАК

Скористайтеся знайомствами 31-1-го для бізнесу, а 2-3-го – для особистого життя. 4-го може очікувати неприємне з’ясування стосунків. 5-6-го можуть збільшитися фінансові можливості, 7-го будьте уважні з документами.

ЛЕВ

Ви звикли мати підлеглих, але цього тижня покладайтеся лише на себе. 2-го можливі грошові надходження, 6-7-го важливі для вашого бізнесу контакти. 3-го обходьтесь без транспорту і не відвідуйте будівництва.

ДІВА

Рішення 31-1-го дуже важливі для подальшої роботи і особистого життя. Зустрічі та знайомства 3-5-го будуть не обов’язково приємними та корисними. 6-7-го вас можуть ошукати у фінансових питаннях.

ТЕРЕЗИ

Настає час для хоча б короткого відпочинку: вже 1-го можете відчути нездужання. Прибуток 4-5-го витрачайте саме на відпочинок і здоров’я. 6-го утримайтесь від поїздок та витрат, а 7-ме сприятливе для пересувань.

СКОРПІОН

Будьте обережні з грошима й харчуванням 31-1-го. 2-ге найкраще присвятити найближчим людям. 3-4-го не радимо користуватися транспортом і зустрічатися з начальством. Контакти 5-7-го, навпаки, підуть на користь справі.

СТРІЛЕЦЬ

Може статися, що 31-2-го не буде кому вас підтримати. Не переймайтеся розчаруваннями 3-го, укладайте важливі угоди 4-го-5-го, уважно ставтеся до фінансових документів 6-го. Успіх 7-го також не доведеться ділити.

КОЗОРІГ

31-1-го скористайтесь новими знайомствами і фінансовими можливостями для започаткування справи. 3-4-го не надто занурюйтесь у невдоволення. 5-6-го ваше бажання щось змінити може призвести до конфліктів.

ВОДОЛІЙ

Поїздка 31-2-го сприятлива для розвитку справ, але 2-го будьте обережні на транспорті. Угоди 3-го будуть прибутковими, але 4-6-го здійсніть серйозну фінансову перевірку на фірмі. 7-ме сприятливе для оздоровчих процедур.

РИБИ

Усі важливі документи складайте 31-1-го, 2-го дозвольте собі короткий відпочинок. 3-4-го ймовірні грошові надходження, 5-6-го може підвести здоров’я. Поїздка 7-го буде важливою і для бізнесу і для особистого життя.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *