Гороскоп на 3 – 10 липня

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ  на 3 – 10 липня

ОВЕН

3-5-го працюйте, не покладаючи рук і не шукаючи допомоги. 6-го уникайте транспорту, а 9-го не їжте морозива, бо під загрозою горло. 7-8-го вимагатимуть уваги рідні та кохані, а 10-го час укладати угоди або міняти роботу.

ТЕЛЕЦЬ

3-го або 7-8-го не втратьте шансів на розвиток бізнесу. 4-го заважатиме здоров’я, а 5-6-те слід присвятити рідним та коханим. 9-10-го інтуїтивно вирішуйте, їхати вам у відрядження чи час для відпочинку.

БЛИЗНЮКИ

Коли сподіваєтесь на себе, вирішуйте важливе 4-го або 10-го. Шукаєте допомоги – призначайте зустрічі на 5-6-те або 9-те. 7-го уникайте спілкування взагалі, а 8-ме – день сприятливий для будь-яких поїздок.

РАК

3-4-го обмежте зустрічі: велика ймовірність інфекційного захворювання. 5-го не користуйтеся транспортом, а 6-го не «світіться» з грішми. Після 9-го від кохання залежатиме і щастя, і бізнесовий успіх.

ЛЕВ

3-4-го не хваліться успіхами: все втратите. 5-6-го доведеться вирішувати важливі сімейні справи. Прибутки 7-8-го можуть звестися нанівець вже 9-го несподіваними витратами. Але вже 10-го все буде на краще.

ДІВА

3-5-го доведеться приймати важливі рішення. 6-го спробуйте дізнатися, хто обманює вас з грішми, інакше й прибуток 7-8-го піде марно. 9-го зверніться до лікаря, а від 10-го можна зважитися на короткий відпочинок.

ТЕРЕЗИ

3-го або 10-го можна міняти роботу або свій сімейний стан. 4-го вас гідно поцінує начальство, 6-го або 9-го матимете шанси на розширення бізнесу. 5-го бережіть здоров’я, а 8-го висока ймовірність неприємностей.

СКОРПІОН

Не відмовляйтеся від поїздок 3-го і не проґавте шансів 4-5-го. 6-7-го посилено шукайте можливостей для розширення справи, а 8-9-го доведеться приймати важливі сімейні рішення. 10-го можете отримати гроші.

СТРІЛЕЦЬ

3-го або 8-го укладайте угоди, освідчуйтесь, або беріть шлюб. 4-го стережіться травм, а 10-го не довіряйте нікому грошей. 5-7-ме дуже важливі для вашого особистого життя і родини. 9-го започатковуйте нові справи.

КОЗОРІГ

Не довіряйте нікому своїх справ 3-го та 10-го. Несподівані новини 5-го призведуть до важливих рішень 6-го. 7-го бережіть гроші, а 8-го – здоров’я. 9-го відчуєте, що зірки на вашому боці в усіх починаннях.

ВОДОЛІЙ

3-го варто посидіти на дієті і берегти нерви, 5-го уникайте техніки. 4-го та 9-го не приймайте важливих рішень. 6-7-го велика ймовірність радісних змін в особистому житті. 8-го або 10-го шукайте можливостей для нового бізнесу.

РИБИ

3-го та 6-го шукайте спонсорів або партнерів. 5-6-го дізнаєтеся про приємне в особистому житті. 7-го тримайте язика за зубами: можете стати причиною конфлікту. Рішення 8-9-го дуже важливі для вашого бізнесу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *