Гороскоп

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ від 2 до 9 січня

ОВЕН

Новорічний тиждень відкриє несподівані можливості і навіть пообіцяє успіх, але вимагатиме рухливості, відповідальності й оптимізму. 6-го можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. Партнерство буде вдалим.

ТЕЛЕЦЬ

Щасливе життя вам ніхто не дасть, окрім власних зусиль. 4-го заважатиме легка недуга, 7-го – неприємності в бізнесі. 6-го застерігаємо від користування транспортом і побутовою технікою. Не прогавте можливості 9-го.

БЛИЗНЮКИ

Ви очікували від Нового року забагато. Не зациклюйтесь на розчаруваннях, починайте активне життя, розвивайте спільні з партнерами проекти, приймайте важливі рішення, укладайте угоди. Особисте життя почекає.

РАК

Інтуїція підкаже вам, як обернути партнерство на власну користь, не втратити своє, ще й заробити. Хоча може статися, що на пікові успіху вам раптом здасться, що хотіли зовсім не цього… Бережіть здоров’я і коханих.

ЛЕВ

Прибутки, перемовини з партнерами, ділові поїздки, угоди та важливі рішення… Не втрачайте почуття гумору, інакше почнете самі себе називати на «Ви». Насправді ж усі успіхи можуть виявитися примарою.

ДІВА

Не спокушайтесь на пропозиції великого заробітку, можете багато втратити, взагалі покладайтесь лише на власні можливості. Цього тижня ваша сильна сторона – сім’я, діти, турбота про їхнє щастя і здоров’я.

ТЕРЕЗИ

Можливості заробітку потягнуть вас у мандрівки. Будьте уважні у справах, бійтеся обману. 8-го велика ймовірність транспортної пригоди або хімічного отруєння. 9-го не піддавайтеся на вимогу підписати угоду.

СКОРПІОН

Відпочивайте, лікуйтеся, вивчайте бізнесові пропозиції – аж до 4-го. Можливо, у справах доведеться кудись поїхати – зробіть це 7-го. А 8-го не прогавте особистого: це може бути знайомство, освідчення чи навіть одруження.

СТРІЛЕЦЬ

Попри успішне бізнесове партнерство і навіть публічний успіх ви не повинні втрачати пильності: хтось захоче ошукати вас у фінансових питаннях. 6-7-ме присвятіть сім’ї, дорогим людям, бо далі спокою не буде!

КОЗЕРІГ

Вабить діяльність, можливий успіх, хочеться заробітку й незалежності. Але найбільші ваші здобутки – у сім’ї. 6-го уникайте сторонніх людей, 7-го, навпаки, розширюйте контакти. 9-го не випускайте грошей з рук.

ВОДОЛІЙ

Ваші публічні контакти можуть призвести до успіху зовсім не там, де ви сподівалися. 5-го стережіться застуд і серцевого нападу, 8-го не сідайте за кермо і навіть не беріться за праску. Прибуток 9-го вкладіть у щось важливе.

РИБИ

Матимете можливість робити подарунки і розширяти бізнес. 4-го можливе відрядження. Допомога може прийти зовсім не з того боку, звідки ви сподівалися. 8-го уникайте публічних акцій, 9-го навпаки пориньте у вир подій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *