Хочеш бути щасливим – будь ним!

Фінанси
Місяць сприятливий для комерції, нових проектів, великих і малих покупок, розв’язання побутових проблем. Можна починати ремонт, будівництво або обмін житла. Найкращий період для вирішення фінансових проблем – 10-25 травня. У кінці місяця уникайте значних витрат. Найбільше поталанить Ракам і грудневим Стрільцям, яких очікує покращення матеріального становища. Гарно підзароблять Овни, у Водоліїв з’являться вдалі бізнесові ідеї. Фінансову стабільність зірки обіцяють Тельцям, Близнюкам і Рибам. Леви і Діви надприбутків не отримають, але і витрат буде небагато. Козерогів очікують великі витрати. Найсутужніше буде Терезам і Скорпіонам.
Робота, кар’єра
Вдалий час для кар’єрного росту і громадської діяльності, особливо 5-8 травня. Головне – не втрачати самокритичності і вміння йти на компроміс. У багатьох з’явиться надмірна амбіційність. Овни, Раки і Стрільці можуть піднятися по службовій драбині, Риби прагнутимуть змін у роботі. Діви будуть постійно заклопотані, натомість Леви першу половину місяця відверто байдикуватимуть і надолужуватимуть згаяне після 15-го. У Тельців, Близнюків і Козерогів на роботі приємна стабільність. Терези можуть стати жертвами пліток та інтриг. Скорпіонам слід пам’ятати, що за них ніхто не працюватиме.
Кохання, сім’я
Травень видасться багатим на романтичні пригоди. До 25 числа вдалий час для одруження, після 25-го уникайте необдуманих рішень. У Риб, Скорпіонів і Водоліїв можуть спалахнути забуті почуття, приїхати далекі родичі. Риби отримуватимуть приємні сюрпризи. У Козерогів на початку місяця – нові короткочасні «амури». У листопадових Стрільців і особливо у Левів виникнуть сімейні труднощі через амурні пригоди. Терези мають усі шанси впевнитися в неправильному виборі партнера. Овни матимуть проблеми з друзями після 15-го. Близнюкам «світить» новосілля, Стрільцям – ремонт. Раки «потонуть» у домашніх клопотах. Діви можуть розірвати любовні стосунки.
Здоров’я
Остання декада травня – час підвищеного травматизму, особливо – виробничого. Будьте уважні за кермом, не користуйтеся хімікатами та несправними електроприладами. Остерігайтеся захворювань сечостатевої та травної систем. У другій половині місяця загострюються хвороби жовчного міхура, печінки, великий ризик застуд.
Місяць вдалий для діагностики, траволікування, косметичних процедур, челюсно-лицьової хірургії, масажу, занять йогою, єдиноборствами. Саме час відвідати перукаря і візажиста. Самопочуття більшості знаків буде добрим. Поберегти здоров’я, а надто – нерви, варто Водоліям, Левам і Стрільцям.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *