Хайфер допомогає сільським родинам Буковини

Допомога сільським родинам Буковини, які постраждали від повені у Західній Україні у відновленні особистих селянських господарств

с. Стара Жадова (Сторожинецький р-н Чернівецька обл.) – 24 квітня 2009 року о 10.30 год. біля будинку культури відбудеться урочиста церемонія відкриття проекту «Допомога сільським родинам Буковини, які постраждали від повені у Західній Україні у відновленні особистих селянських господарств» започаткованого Міжнародною Благодійною Фундацією «Хайфер Проджект Інтернешенл» (МБФ «ХПІ») і впроваджується з 10 грудня 2008 року у співпраці із сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом (СОК) «Новобросківецький» (с. Нові Бросківці) та управлінням агропромислового розвитку Сторожинецької районної державної адміністрації , а також за підтримки ЧОГМЕО «Буквиця», Сторожинецької районної державної адміністрації та Сторожинецької районної ради. До участі у заході запрошені керівники та представники державної адміністрації та ради області, району, ЗМІ та громадськості. На заході будуть присутні президент МБФ „ХПІ” Віктор Терес, координатор проектів МБФ „ХПІ” Йосип Книжицький.

Метою даного проекту з ліквідації наслідків стихійного лиха є допомога у відновленні індивідуальних сільських господарств сільських громад, які було знищено в результаті стихійного лиха (повені) 23-27 липня 2008 року у Західній Україні (села Стара Жадова, Панка, Давидівка Сторожинецького району, Чернівецької області).

Завдання проекту:

– Допомогти постраждалим сільським родинам у відновленні тваринництва за допомогою надання 35 нетелів для 35 родин, 200 індиків для 20 родин, мінеральні добрива, ветеринарні препарати, тренінги;

– Допомогти у відновленні природної продуктивності затоплених та замулених сільськогосподарських земель шляхом надання с/г обладнання для обробітку ґрунтів та заготівлі кормів, а також насіння багаторічних бобових трав, міндобрив та засобів захисту рослин.

– Надати високоякісні саджанці смородини (3000 шт.) для 38 родин та 4 шкіл, картоплю (11,25 т.) для 81 родини.

У с.Красноїльськ (Сторожинецький район Чернівецької області) 24 квітня о 14.30 год. на базі приватного підприємця Микайла Г.В відбудеться урочиста церемонія «передачі дару».

Презентація проекту відбудеться 24 квітня 2009 року о 10.30 у с.Стара Жадова (біля будинку культури). «Передача дару» по проекту «Допомога сільським родинам Буковини у розвитку ОСГ» відбудеться у с.Красноїльськ на базі ПП Микайла Г.В. 24 квітня о 14.30год.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *