Гороскоп від 22 до 28 листопада для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

 У п’ятницю аналізуйте ситуацію. Можливо, на вихідних випаде поїздка. На понеділок плануйте важливі справи, у вівторок влаштуйте домашнє свято або романтичну вечерю. У середу можливі надходження, у четвер не шукайте допомоги.

ТЕЛЕЦЬ

На п’ятницю плануйте справи, що потребують удачі. У неділю впорайтеся зі справами самотужки, а в понеділок удачі завадить здоров’я. У вівторок ваша увага знадобиться родині. У середу не приймайте рішень, четвер – прибутковий день.

БЛИЗНЮКИ

На п’ятницю не плануйте поїздки. Суботу присвятіть родині, в неділю займіться оздоровленням. Не приймайте рішень у понеділок, у вівторок можливі надходження. Середа для домашніх справ, у четвер – обережно поводьтеся з грошима.

РАК

Не шукайте допомоги у п’ятницю й не приймайте її, запропоновану в понеділок. На вихідних не беріть на себе відповідальних завдань. У вівторок обережно з фінансами. Середа – для завершення справ. У четвер бережіть здоров’я.  

ЛЕВ

У п’ятницю можливі контакти з багатьма людьми. На вихідні вирушайте на відпочинок і займіться оздоровленням. У понеділок, навпаки, краще не користуватися транспортом. Так само і в четвер. Отримане у вівторок дозволить багато чого зробити в середу.

ДІВА

Вдалі справи п’ятниці розвивайте в суботу. Від неділі до вівторка на удачу не чекайте, у понеділок навіть доведеться просити допомоги. У середу варто всі справи робити в команді, у четвер, навпаки, не перекладайте на когось свої обов’язки.

ТЕРЕЗИ

 У п’ятницю завершуйте проекти або розпочинайте нові. На вихідних можливі новини в родині. У понеділок утримуйтеся від зайвої відвертості. Не приймайте рішень у вівторок, не витрачайте грошей у середу. Четвер – для командних справ.

СКОРПІОН

 На п’ятницю плануйте важливі починання. На вихідних просто відпочивайте з родиною. Не проґавте свого шансу в понеділок. У вівторок і середу багато що зробите з колективом або з родиною. У четвер утримуйтеся від різких рухів.

СТРІЛЕЦЬ

Не приймайте рішень ні у п’ятницю, ні на вихідних. Відпочиньте, займіться здоров’ям і цікавими справами. Важливе плануйте на понеділок, вівторок сприятливий для подорожніх. Не підбивайте підсумків у середу й не надто сподівайтеся на четвер.

 

КОЗЕРІГ

На п’ятницю не плануйте значних покупок, на вихідних і в понеділок обережно в дорозі: є ризик захворіти. У вівторок не будьте надто довірливими. Зроблене в середу забезпечить подальші успіхи. У четвер все може значно змінитися.

ВОДОЛІЙ

Звертатися по допомогу можна у п’ятницю. У поїздці на вихідних будьте уважні з грошима. Не приймайте рішень у понеділок-вівторок: розчаруєтеся. Середа сприятлива для роботящих і активних. У четвер можна вирушати в дорогу.

РИБИ

Обережно з грошима у п’ятницю, субота-неділя – більш сприятливі для оборудок і покупок. У понеділок увімкніть інтуїцію: можливо, вдасться уникнути неприємностей вівторка. У середу-четвер починайте справи, шукайте партнерів та спонсорів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *