Епідемія. У Чернівцях на усіх ринках працюватимуть лише продуктові сектори

Міський голова Микола Федорук зустрівся з керівниками ринків і мікроринків міста. До них доведено рішення про призупинення роботи усіх непродуктових ринків і мікроринків міста до 3 листопада включно. На всіх ринках працюватимуть лише зони продажу продовольчих товарів. До реалізаторів непродовольчих товарів, які відмовляться припинити торгівлю, вживатимуть засоби впливу правоохоронні органи.

Керівників ринків попереджено про персональну відповідальність за дотримання на їхніх об’єктах маскового режиму, як працівниками адміністрації ,так і підприємцями, які здійснюють торговельну діяльність на ринках, а також за проведення дезінфекції. Їм також рекомендовано обмежити графік роботи ринків, збільшити обсяги реалізації на ринках цитрусових та інших вітамінних продуктів.

Керівники ринків отримали пам’ятки про заходи профілактики грипу та ГРВІ для розповсюдження серед підприємців ринків.

Водночас міський голова Микола Федорук звернувся до керівників супермаркетів із проханням збільшити кількість кас з метою недопущення утворення черг та скупчення, які сприяють розповсюдженню вірусу.

3 листопада міський штаб протидії грипу та ГРВІ з огляду на епідемічну ситуацію прийме рішення про поновлення роботи ринків у повному режимі або ж продовження карантинних заходів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *