Дитячий майданчик викликав дискусію

Бо люди хочуть, щоби, найперше, заасфальтували міжбудинкові проїзди, а потім розбили у мікрорайоні Руський сквер

У дворі будинку №269 по вул.Руській секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин зустрівся із мешканцями мікрорайону «Гравітон», – повідомив прес-центр міської ради.

Основною темою зустрічі стало встановлення у дворі дитячого майданчику. Місце обрано досить зручне: довкола чимало багатоповерхівок у яких проживають багато молодих родин з маленькими дітьми, а у дворі лише одна гойдалка і одна гірка. Тож, більшість людей, що прийшли на зустріч одностайно висловилися за встановлення дитячого майданчику. Щоправда були й люди, які скептично віднеслися до цієї ідеї. Але таких, на щастя, була меншість.

Спілкування з мешканцями обмежилося не лише дитячим майданчиком.

«Я прошу вас зараз озвучувати ті проблеми, які вас найбільше хвилюють, – закликав мешканців Віталій Михайлішин. – І ми будемо спільно шукати шляхи їх вирішення».

Здебільшого люди скаржилися на те, що протікають дахи, зношеність мереж водопостачання, проблеми з встановленням індивідуального опалення. Мешканці 269 будинку поскаржилися, що на дорозі поряд з будинку вже багато років забитий каналізаційний стік, і після дощів частина дороги перетворюються на калюжу з багнюкою, а у квартирах першого поверху не має чим дихати від смороду. Також люди попросили заасфальтувати міжбудинкові проїзди і розбити у мікрорайоні сквер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *