Депутати Чернівецької міської ради у 2010 прийняли понад 320 рішень

На сесіях Чернівецької міської ради у 2009 році прийнято понад 320 рішень, в т.ч. 176 – із питань земельних відносин та містобудування, 40 – з питань бюджету, фінансів, економіки та комунальної власності, 26 – питань ЖКГ, 18 – з гуманітарних питань та питань соціального захисту,61- інших.

В порядку контролю на сесіях міської ради розглянуто хід виконання 13 міських програм, зокрема економічного і соціального розвитку міста, розвитку молодіжного будівництва та забезпечення молоді житлом, реконструкції інженерних мереж, харчоблоків і пралень дошкільних установ, розвитку профільної освіти в загальноосвітніх закладах міста, розвитку міського електротранспорту, каналізування міста, розвитку туризму, реконструкції та капітального ремонту внутрішньобудинкових та дворових інженерних мереж житлового фонду, підтримки дітей та молоді, охорони і раціонального використання земель міста, реформування і розвитку ЖКГ, збереження історичної забудови, реконструкції мереж електропостачання житлового фонду.

Торік депутати затвердили чотири міські програми – капітального ремонту та реконструкції окремих несучих конструктивних елементів будинків ( балконів, балконних галерей, сушарок) Чернівців на 2010-2012 роки, енергозбереження Чернівців на 2010-2014 роки, раціонального використання земель Чернівців, реформування і розвитку житлово-комунального господарства Чернівців на 2010-2014 роки.

На сесіях міської ради було прийнято 10 звернень до Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів України та інших державних органів з різних питань, які необхідно було вирішити на державному рівні.

Упродовж року на сесіях міської ради депутати подали 22 депутатських запити,109 звернень, зауважень і пропозицій. Всі депутатські запити, більшість звернень,зауважень та пропозицій виконані, частина взята на контроль та врахована на перспективу.

Прес-центр Чернівецької міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *