Чому влада бореться лише з бабусями?

Іваненко Олена Іванівна,
мешканка вул. Пирогова 5/2

Місцеві чиновники від ЖКГ постійно розповідають з телеекранів та газетних шпальт про те, як вони працюють над зменшенням комунальних боргів. У «справедливості» та затятості «боротьби» нещодавно довелося переконатися самій.

Я – стара і хвора людина, на вулицю вийти не можу, ледве ходжу по квартирі. У середині серпня в моїй квартирі відключили електрику.

Довелося просити людей, аби ті пішли до абонвідділу чернівецького РЕМ і з’ясували, чому я сиджу у темряві.

У РЕМ довго чухали потилиці і нарешті визнали, що за світло я ще й переплатила 9,5 грн. Однак підключати електрику ніхто не поспішав: виявилося, що РЕМ вимагає щомісячної оплати до 5 числа, незважаючи на переплату.

Тобто, за логікою місцевих енергетиків, той хто платить щомісяця по гривні, а має боргів на тисячі, живе з комфортом, а ті, хто раз на місяць не «кине» хоч копійчину – злісні боржники.

Втім, у них не лише логіка дивна, а ще й зі знанням законів украй погано, бо ж не відають, що людина має право виїхати з квартири на 3 місяці.

Через півтора місяця, саме до Дня людей похилого віку, РЕМ «зглянувся»-таки на мене і світло підключили. Хто має відповідати за таке неподобство – невідомо. І все ж мене цікавить, чи так само активно РЕМ відключає «крутих» і заможних, які насправді не платять? Чи нашим міліціонерам, комунальникам, кондукторам у тролейбусах під силу боротися лише з бабусями?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *