Чернівецьку автівку визнали найгучнішою в Україні. В децибелах

автозвук

Люди полюбляють слухати музику, чи то вдома, чи то в плеєрі, гуляючи вулицями міста або ж подорожуючи автівкою. Тому для більшості автовласників хороша якісна аудіосистема є необхідністю для комфортної їзди. Та, виявляється, що автозвук – не лише розвага, а й вид спорту, що зародився в першій половині ХХ-го століття у Великій Британії.

…Автомобіль заїжджає на визначену ділянку, облаштовану приладом для фіксування гучності. Учасник може обрати будь-який звуковий трек. Кожен має по 30 секунд на дві спроби. Прилад фіксує щосекунди й вилучає найгучніший момент, за яким і визначають переможця…

Минулими вихідними у Тернополі відбулися змагання «MONSTER SOUND FEST – AUTOSLALOM CHAMPION SERIES». Організатори змагань – Дмитро ГРОШОВАН та Дмитро СТОРОЖУК. Перший з Дмитрів – капітан чернівецької команди «Team Audio Extreme Ukraine Chernivtsy» – займається автозвуком понад десять років. Він створив команду справжніх чемпіонів: десять ентузіастів, які творять дива у своїх автівках.

Чернівчани посіли перші чотири місця з шести. Володимир КОРОЛЬ у категорії «новачок» набрав 130,9 dB, Олександр ОДАЙСЬКИЙ у категорії «аматор» набрав 132, 4dB, Петро КОЗНЮК у категорії bass-1  набрав 146 dB. Абсолютним рекордсменом України по SQL (Гучність Фронту) став Станіслав БАБЮК, набравши 134,4 dB(рекорд в Класі Монстр)  з автомобілем «Ford Tranzit». Саме його автомобіль і визнаний Найгучнішим Автомобілем України!

– Найбільше полюбляють наші змагання діти та підлітки. А от люди похилого віку – не дуже, – сміється ведучий та суддя Андрій ПАЛАГНЮК – Місце, де ми проводили змагання, розташоване поблизу житлових будинків, тож невдоволені гучною музикою бабусі намагалися нас розігнати, навіть викликали міліцію. Але ми таки змогли провести захід з відмінними результатами.

Олена ДОРОШ, спеціально для «Версій»

 

 

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *