Чернівецькі котельні знеструмило «Чернівціобленерго», яке належить російському олігарху

У Чернівцях від тепла відключені дитячі садки, школи, лікарні та будинки. Чому чернівчани замерзають у своїх оселях, а їхні діти мерзнуть у дитячих садках і школах? А справа в тім, що півроку тому вже нова постмайданна влада  з потрухами допродала росіянам «Чернівціобленерго».

Зрозуміло, що це розв’язвло руки його власникам, серед яких російський олігарх Бабаков.  І Шекета, голова правління ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» вирішив провчити тих, хто з ними вчасно не розраховується. Та, зрештою, показати, хто в домі господар. Таким чином котельні Чернівців були знеструмлені.

Як сказав, виступаючи вчора на сесії обласної ради новий керівник області Олександр Фищук, він намагався переговорити з п. Шекетою, але той нібито на лікарняному. «Що це за лікарняний, – наголосив голова облдержадміністрації, – ми знаємо».

І губернатор мав рацію, бо вже ввечері у прямому ефірі «Чернівецького променя» глядачі мали щастя і бачити, і слухати голову правління публічного акціонерного товариства «Чернівціобленерго». Але від цього чернівчанам не стало тепліше.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *