Буковина

Ахметов боротиметься з раком

Рінат Ахметов жертвує півтора мільйона доларів на здоров’я буковинців. Кошти підуть на обладнання для ранньої діагностики раку. Про це поінформував голова обласної організації Партії регіонів Микола Романюк.

Чиновники без премій

Услід за мерією почали заощаджувати в ОДА. Чиновникам доведеться скоротити на 10% ліміт пробігу легкових авт, на 30% – видатки на оплату мобільного зв’язку. На 10% скорочено обсяги премій апарату управління. Заборонено придбання меблів, мобілок, ноутбуків, побутової техніки.

Знай наших!

Рибопереробна фірма ТОВ «Галс-2000», клініка приватної медицини «Авіцена» та клініка лазерної мікрохірургії ока «АS» стали переможцями Всеукраїнського конкурсу якості продукції та послуг «Сто кращих товарів України». Вони презентували у Міжнародному виставковому центрі в Києві свої товари та послуги.

Порадься з громадою

«Жоден інвестор не отримає в Чернівцях дозвіл на початок будівельних робіт без обговорення проекту на громадських слуханнях. Це має стати обов’язковим правилом для всіх, хто хоче реалізовувати будівельні проекти», – заявив мер Микола Федорук.

Пам’ятники знесли, на черзі – таблички

На «Скелі трьох чекістів» у Дихтинці Путильського району за рішенням сесії сільради демонтували встановлену ще у радянські часи табличку з текстом «Тут 23 вересня 1944 року в боротьбі з бандами фашистських буржуазно-українських націоналістів загинули смертю хоробрих славні сини Вітчизни, три чекіста: Новожилов Михайло Сергійович, Меняшкін Олексій Іванович, Большаков Петро Федорович».

Сесія сільради одностайно вирішила встановити на скелі інший напис: «З мечем прийшли – від меча і загинули».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *