Благодійний марафон «Подаруй дитині життя» триває

fond_1

fond_2

fond_3

Вже доброю традицією стало проведення на Буковині благодійних акцій зі збору коштів на лікування онкохворих дітей, які щомісяця проводить Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя».

Отож, 24 вересня на Центральній площі міста Чернівців в тридцятий раз зібралися сотні буковинців та гостей міста щоб допомогти хворим дітям. В акції також взяли участь працівники органів внутрішніх справ області, оскільки управління МВС України в Чернівецькій області й надалі залишається генеральним партнером Фонду, безапеляційно долучається до всіх справ, що мають за мету полегшити дитячі страждання, дарувати дітям надію на швидке одужання.

Із словами щирої подяки до всіх учасників акції, лікарів, які щодня і щоночі ведуть боротьбу за дитячі життя, звернулися засновник та голова благодійного Фонду «Подаруй дитині життя», депутат обласної ради Федорович Франц Карлович, заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області Мацьо Володимир Несторович, завідувач кардіоонкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні № 1 Гнатюк Михайло Георгійович.

А ще запам’яталися слова ведучих заходу: «Може й справді, лише тоді висохнуть дитячі сльози, коли кожен з нас стане сонцем для хворих дівчаток і хлопчиків. Тоді кожна онкохвора дитина збере у долоні стільки промінців, скільки потрібно для того, щоби перед нею відступила тінь дитячої біди та горя».

І щоб справдилися ці слова свою підтримку хворим діткам у вигляді прекрасних художніх номерів дарували творчі колективи обласного Палацу дітей та юнацтва «Юність Буковини». Пролунали, зокрема, виступи юних учасників вокальної студії «Шарм» під керівництвом Людмили Кірнадз, зразкового художнього колективу вокальної студії «Мрія», під керівництвом Світлани Литовської та вокальної студії «Кольорові сни», керівник – Тетяна Петрусяк. Вразили виступ дівчаток-автомобілісток – вихованців зразкового художнього колективу студії сучасного танцю «Артеміда» під керівництвом Вікторії Приходько, а також те що талановиті діти нарівні з дорослими підбігали до благодійної скриньки, щоб і собі зробити внесок на лікування хворих однолітків.

Всього у цей день було зібрано 7 803 грн.

Фонд «Подаруй дитині життя» висловлює щирі слова подяки всім тим, хто відгукнувся на прохання про допомогу. Адже до приміщення Фонду завітало чимало чернівчан, які себе не називали, але підтримали фінансово хворих діток, а значить – допомогли зберегти чиєсь дитяче життя. Приносимо свою вдячність кредитній спілці «Кредитна каса», Чернівецькій обласній організації профспілок працівників енергетики та електротехнічної промисловості, Чернівецькій митниці, ВАТ «Денисівка», які протягом останнього місяця переказали кошти на лікування онкохворих дітей.

Особлива подяка генеральному партнеру Фонду – управлінню МВС України у Чернівецькій області, усім підрозділам міліції краю, ТОВ «ГриКо», обласному Палацу дітей та юнацтва «Юність Буковини», а також ЧФ ВАТ «Укртелеком», яка безоплатно здійснює постійне озвучення усіх благодійних акцій Фонду.

Усі, хто не зміг долучитися до цієї акції, мають можливість перерахувати кошти на його розрахунковий рахунок:

ФАКБ „Форум” м. Чернівці МФО 356516
код ЄДРПОУ 35029311 Р/Р № 26002300000612.

Олександр Мадей, Голова наглядової ради Фонду

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *