Берегометські лісівники не хочуть бачити екс-регіонала своїм директором і погрожують протестами

Працівники державного підприємства «Берегометське лісомисливське господарство» стурбовані можливим призначенням колишнього регіонала, нинішнього директора  Національного природного парку «Вижницький» Михайла Колотила на директорську посаду в одному з найресурсніших лісогосподарств області. З обуренням і попередженням вони звернулися до Адміністрації Президента України, Прем’єр-міністра, голови НАБУ, а також до голів Чернівецької ОДА й облради.

У зверненні зокрема говориться: «Влада постійно анонсує відкритість і прозорість у кадрових призначеннях. І ми вважаємо, що логічним кроком було б прислухатися до думки трудового колективу, підприємницького середовища, громадськості району у питанні, хто має очолювати одне з найресурсніших господарств лісової галузі Буковини і найбільше бюджетоутворювальне підприємство Вижниччини».

У зверненні колективу наводяться факти про те, що у 2003 році, будучи майстром лісу Вашківецького лісництва Берегометського лісмисливгоспу, організував самовільну рубку 521 кубометра лісу на ввіреному йому обході. Зловживання було доведене і в жовтні 2003-го Михайла Колотила було звільнено з роботи за п.2 ст.40 КЗпП України.

Колектив підтримує проведення конкурсу на цю посаду, але не може допустити до серйозного рівня керівництва особу, яка скомпрометувала себе у плані фаховості та порядності незаконними оборудками.

Підписалися під зверненням 653 працівники ДП «Берегометське ЛМГ».

Вл. інф

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *