Аудитори Буковини забезпечили відшкодування втрат

За результатами державного фінансового контролю, проведеного фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області протягом січня 2021 року, були виявлені порушення, що призвели до втрат матеріальних і фінансових ресурсів на загальну суму майже  7,7 млн грн, а також втрат через неефективні управлінські рішення на суму понад 83 млн грн.

Як повідомляє Управління  Західного  офісу Держаудитслужби в Чернівецькій області, завдяки проведеній роботі забезпечено відшкодування фінансових порушень, що призвели до втрат, зважаючи на порушення, виявлені у попередніх звітних роках, на суму понад 1,3 млн грн. а за результатами проведених 2 державних фінансових аудитів надано 20 пропозицій щодо поліпшення ефективності використання фінансових ресурсів та майна, від упровадження яких, зважаючи на пропозиції, надані в минулих періодах, досягнуто додаткового результату та відшкодовано втрат на суму 3,8 млн грн.

До правоохоронних органів передано матеріали 3-х заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких, зважаючи на раніше передані, розпочато 1 досудове розслідування. Крім того, за результатами участі у перевірках правоохоронних органах вручено 1 повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

 

P.S. від «Версій»

 Вражають втрати через неефективні управлінські рішення –  понад 83 млн грн! То хто ж нами керує?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *