Астропрогноз на вересень

Фінанси

У вересні великих прибутків не очікуватимуть Овни, Тельці, Близнюки, Терези, Козероги. Радимо скоротити витрати і взятися до проектів, які обіцяють гроші в жовтні. Ракам та Скорпіонам не братися до сумнівних оборудок, бо велика ймовірність бути ошуканими. Левам і Терезам можна вдатися до операцій з нерухомістю. Грошові подарунки прикрасять життя Дівам, але проблем не вирішать. Натомість Стрільці отримають плату за виконані справи. Водолії знайдуть додатковий заробіток, а Риби бачитимуть наскрізь партнерів.

Робота, кар’єра

Овнам та Скорпіонам час відмовитися від корекцій проектів і завершити розпочате. Тельцям доведеться докласти зусиль, щоби справа не розвалилася, навіть, коли власники – не вони. Близнюкам не варто планувати щось значне. Ракам слід притримати амбіції, бути уважними до інформації. У Левів можливі проблеми з законом. Діви здаватимуть об’єкти в авральному темпі, цього року – це вершина їхніх здобутків. Терези робитимуть одразу кілька справ і не з усіма впораються. Стрільці підбиватимуть підсумки та оцінюватимуть перспективи. Козероги значно виростуть у професійному сенсі, начальство це поцінує. Успіху досягнуть Водолії, пов’язані з технікою, а Рибам варто втягнути оточення у виконання власних планів.

Творчість

Для творчих Тельців та Близнюків наступає сприятливий час. Раків і Скорпіонів потягне до філософського осмислення дійсності, а Леви писатимуть мемуари. Овнам, Дівам, Терезам можна вирушати у мандрівки за новими враженнями, а Стрільцям краще не рухатися з місця і побути в тиші. Козероги шукатимуть нової сфери для самовираження. Водоліям-технарям пощастить зробити відкриття. Риби нададуть перевагу конкретному перед творчими пошуками.

Кохання, родина

Овнів, Левів, Скорпіонів мучитимуть безпідставні ревнощі та сварки через дрібниці, але Леви вийдуть з цього стану через знайомство в Інтернеті. Невіртуальне знайомство може заповнити життя Тельців. Роман «з минулого» чи «з-за кордону» очікує на Близнюків та Стрільців. Раки відчуватимуть себе щасливими через завершення набридлих стосунків, та й нове кохання не забариться. Близнюки та Раки багато часу приділятимуть дітям або старшим у сім’ї. Діви вчитимуться примиренню або матимуть нового супутника життя. Бурхливий роман переживуть Терези, не треба сумувати, це не останнє ваше кохання! Конфлікти в Козерогів виникатимуть через гроші, а Водоліям слід визначитися з почуттями і стабілізувати сімейні стосунки. На Риб очікує вигідна партія, тож не уникайте нових знайомств.

Оселя

Овни отримають допомогу від друзів в облаштуванні оселі. Тельці вчитимуть домашніх заощаджувати на світлі та воді. Близнюки можуть зважитися на переїзд, аж до еміграції. Раки, Леви, Терези придбають багато цікавого для прикрашення своєї домівки. Для Дів та Козерогів може бути достатнім пересунути меблі, а Скорпіонам та Стрільцям час серйозно взятися за утеплення домівки. Водолії між пристрастями просто забудуть про помешкання, а Риби можуть купувати меблі.

Здоров’я

Найкращий час для оздоровлення наступає для Овнів, Тельців, Левів, Стрільців, Водоліїв та Риб. Овнів, Терезів, Козерогів мучитиме роздратування, хвороби печінки та органів травлення.

Тельців застерігаємо від самолікування: недуга може перейти в хронічну, краще поїхати до санаторію. Близнюкам та Дівам корисно пройти всебічне обстеження. Ракам радимо не переїдати і змінити імідж, а не радимо сідати за кермо. Левам, Скорпіонам, Водоліям загрожують депресивні стани, відпочивати їм слід на воді, можна змінити колір волосся. Натомість Стрільців та Риб кличуть гори, хоча там слід уважно ставитися до харчування.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *