Астропрогноз на липень

Фінанси

Липень – не найкращий період для більшості знаків, з прибутком будуть хіба лиш Терези, коли правильно оберуть проект для вкладання грошей. Овни, Леви, Водолії та Риби відчуватимуть гостру нестачу грошей через зміни умов бізнесу, якщо не навчаться бути гнучкими. Уникнути нестатків Тельцям допоможе додатковий заробіток, а Ракам – уміння заощаджувати. Близнюкам, Дівам та Козерогам не слід долучатися до ризикованих справ або діяти навмання. Стрільцям не варто двічи стригти одну вівцю, а Скорпіони мають триматися подалі від гральних автоматів.

Робота, кар’єра

Найкращий вихід для Овнів – перепочити, а Терезам як раз варто відкласти заплановану відпустку. Тельцям радимо відмовитися від закордонної поїздки: ви потрібні на місці. Близнюкам, Ракам та Дівам рекомендується обережність у стосунках з партнерами: можуть трапитися некомпетентні або непорядні. Діви дратуватимуть оточення готовністю працювати до нестями, а Риби – несподіваною педантичністю. Левів та Водоліїв очікує драматичний поворот у кар’єрі: їхній статус«висітиме на волоску». Скорпіонів може підвести комп’ютер, а Козерогів – неготовність донести свої ідеї до свідомості оточення. Бізнес Стрільців залежатиме від їхнього вміння виконувати рутинні дії.

Кохання, сім’я, оселя

У відпустці до Овнів може прийти ідея вдатися до перетворення оселі. Романтичні пригоди Тельців та Близнюків можуть поставити під загрозу їхній шлюб чи тривалі стосунки. Доля Раків зміниться на краще, але зовсім не в той бік, куди вони очікують. Для Левів настане час виправляти давні помилки, у драматичній ситуації вибору можуть опинитися Стрільці. Серйозні випробування особистих стосунків очікують на Дів, Козерогів, Водоліїв та Риб. Романтичні стосунки Терезів опиняться на межі шлюбу, водночас рідня потребуватиме уваги.
На Скорпіонів чатують конфлікти з братами або сестрами.

Здоров’я

Середина літа для багатьох знаків – найкращий час для відпочинку. Овнам, Терезам, Стрільцям, Козерогам варто підлікуватися в санаторії. Близнюкам та Ракам радимо всіляко уникати конфліктів. Надмірна запальність у важливий для бізнесу момент може підвести Тельців, Водоліїв, Риб. Левам час позбавлятися шкідливих звичок. Для Дів існує ймовірність несподіваного діагнозу – або скасування попереднього. Скорпіонам краще уникати транспорту і всього, що пов’язане з технікою.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, спеціально для «Версій»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *