Астропрогноз на червень від Алли Чужинської

Фінанси

Великих прибутків у червні сподіватися не доводиться нікому, але на прожиток матимуть усі. Вигідні угоди зможуть укласти Стрільці. Скорпіон зрадіє збагаченню партнера, але самому краще потроху заощаджувати й ретельно платити податки. Доволі стабільним буде фінансовий стан Овнів, Левів, Дів і Водоліїв. Овни визначаться із джерелами інвестицій. У Левів і Козерогів будуть додаткові заробітки чи виплати. Можливо, їм дадуть премії чи повернуть борги. Дівам варто бути обережними із  незапланованими витратами. У Тельців і Близнюків можливі фінансові втрати. У Раків несподівані гроші надовго не затримаються. Терезам і Рибам не варто ризикувати і пускатися у фінансові авантюри.

Робота, кар’єра

Кар’єрне зростання прогнозується у червні для Овнів, Близнюків, Дів, Терезів. Але Овнам доведеться зазнати чиюсь заздрість. Потихеньку завершувати розпочаті проекти слід Тельцям, Ракам, Скорпіонам, Козерогам. Зосередитися на якомусь одному напрямку варто Левам. Важкі конфлікти з начальством переживатимуть Тельці, Близнюки, Козероги, Водолії. Багато роботи буде в Раків і Терезів, але їм не варто брати участь у масових заходах. До того ж Раки дізнаються про неприємну плітку на свою адресу. Близнюкам і Ракам можна вирушати на навчання, а Скорпіонам навчань поки що краще не розпочинати. Стрільці будуть здатні на високі інтелектуальні досягнення, лише не варто маніпулювати оточенням. Від Риб ніщо не залежатиме, їм варто проявити на роботі стриманість.

Кохання, сім’я

Родинні проблеми переживатимуть Овни, Тельці, Водолії, Риби. Належної уваги вимагатимуть сім’ї у Близнюків, Стрільців, Дів, Козерогів. Дітям Овнів, Тельців, Левів потрібний буде весь батьківський авторитет. Ракам можна влаштувати дитяче свято, а Терезам, навпаки, не варто брати участі у сімейних заходах. Романтичні зустрічі очікують на Овнів, Тельців, Близнюків, Левів, Стрільців. Проаналізувати помилки та виправити їх матимуть змогу Раки та Стрільці. З усіх видів романтичних стосунків Овни та Водолії виберуть любов-гру. Серйозні випробування очікують у третій декаді шлюби Тельців, Скорпіонів, Козерогів, Водоліїв та Риб.

Оселя

Великих перетворень житла не рекомендуємо планувати жодному знакуРемонт в Овнів та Скорпіонів може розтягнутися на місяці. У Тельців, Левів, Дів побутові проблеми дрібні й вирішуються швидко. Тельцям і Близнюкам час купувати нові меблі, Леви можуть обмежитися фіранками чи килимом. Стрільцям взагалі не радимо розкошувати з облаштуванням оселі. Терезам варто відклати продаж чи купівлю житла. Водолії матимуть можливість упорядкувати дитячу кімнату. Риби захочуть, щоби ремонт робили родичі, а вони лише керували. І лише Раки та Козероги можуть затівати перепланування оселі.   

Здоров’я

Місяць підвищеної травматичності: Тельцям, Близнюкам, Дівам, Стрільцям, Водоліям не радимо взагалі сідати за кермо. Обмежити пересування варто Ракам, Терезам, Скорпіонам, Рибам. Використати відпустку для відмови від шкідливої звички – алкоголю чи паління – можуть спробувати Овни. Тельцям дошкулятиме ендокринна система, Ракам – бронхи та легені, Стрільцям – нирки. Проблеми з травленням або харчові отруєння можливі у Тельців, Близнюків, Левів, Дів, Терезів, Стрільців, Водоліїв. Зменшити нервове навантаження слід Близнюкам, Ракам, Скорпіонам, Козерогам і Рибам.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *