“Александров Ралі” стартує сьогодні

 

У зв’язку з проведенням в Чернівцях старту ІІІ-го етапу чемпіонату України з ралі, етапу Кубку Європи, міжнародного ралі «Александров Ралі Карпати» сьогодні, 6 липня, з 13:00 до 15:30 рух транспорту центром Чернівців буде частково перекрито, а з 15:30 до 21:00  перекрито повністю.

 

Офіційний старт та дві короткі презентаційні швидкісні заїзди, що проходитимуть центральними вулицями міста, розпочнуться на Соборній площі з 18:00. Заїзди ралі проходитимуть вулицями: Івана Франка, Міцкевича, Ватутіна, Емінеску, площею Центральною, вулицями Університетською, Штейнбарга, площею Театральною та вулицею Котляревського. Зони розміщення глядачів – Соборна, Центральна та Театральна площі.

 

З решти території проведення ралі прохання до мешканців та гостей міста з 15:30 до 21:00 прибрати свої автомобілі та уважно пильнувати дітей та тварин, не вживати алкогольні та слабоалкогольні напої в скляній тарі під час проведення заходу на Соборній площі.

 

Будь-яке пересування дорогами швидкісної ділянки під час проведення стартового етапу ралі є вкрай небезпечним і суворо забороненим!

 

Орієнтовно з 20:30 до 22:00 на Соборній площі відбудеться урочиста церемонія відкриття «Александров Ралі Карпати» та святковий концерт за участю українського співака та учасника ралі Кузьми Скрябіна.

 

Повідомляє прес-служба міської ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *