Виставка робіт Якова Січкаря

Не відходячи від робочих столів працівники Чернівецького обласного казначейства мають змогу долучитися до прекрасного.

Яків_Січкар_1

Відкриття експозиції робіт відомого художника, чернівчанина Якова Січкаря відбулося в приміщенні Чернівецького Головного управління Державного казначейства. Понад 30 полотен майстра пензля впродовж місяця будуть виставлені для буковинських казначеїв, гостей та клієнтів, що обслуговуються в Головному управлінні.

Яків_Січкар_2

– „Такі картини наділені колосальною енергетикою, яку не можливо не відчути і якої так не вистачає в сповнених проблемами буднях”, – стверджують працівники Головного управліня Державного казначейства у Чернівецькій області.

В урочистому відкритті взяли участь голова обласної організації Національної спілки художників України Горгіца, керівництво ГУДКУ та місцеві ЗМІ.

Повідомляємо, що Яків Січкар учасник Міжнародних пленерів художників Європи та інших континентів. Виставляв свої роботи в персональних та групових виставках в Італії, Румунії, Австрії та Словенії. Велика кількість творів нині знаходиться в приватних колекціях в США, Австралії, Канаді, Ізраїлі, Франції, Німеччині та Англії.

Наталія  Джуран

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *