Духовий оркестр “Буковина” запрошує усіх на весняне побачення

Знаний на Буковині естрадно – духовий оркестр, який має таку ж співзвучну назву «Буковина», радо запрошує на весняне побачення всіх тих, хто закоханий у музику!!

Святковий весняний концерт «З любов’ю для Вас», відбудеться  5 березня у залі Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка, на якому буде  представлена абсолютно нова концертна програма колективу.

Знаний в Україні  музикант, заслужений працівник культури України, художній керівник та головний  диригент оркестру Георгій  Новаковський,  разом із оркестрантами , талановитими і самобутніми музикантами,  приготували неповторне музичне свято за участю відомих солістів та шоу – балету.

Улюблені  буковинські  вокалісти –  Олеся  Франків, Георгій Постевко, Ігор Раца, Марія Сандуляк та Олександр Атодирес  виконають найвідоміші світові хіти. На рівні із відомими класичними  творами. У концерті також прозвучать саундтреки з улюблених фільмів, молдавські замальовки та неперевершені  музичні твори українських композиторів.

Всі, хто хоча би раз побував на концерті естрадно-духового оркестру знає, що кожний музичний номер, виконаний у концертній програмі оркестру «Буковина», заставляє затамовувати подих та не перестає дивувати своєю віртуозною складністю. Ритмічні соло на маловідомих ударних інструментах та «важких»  духових, якимось дивним чином з невагомою легкістю поєднуються з вокальними  голосами і не тільки. Вони не перестають дивувати своєю співзвучністю  із сердечними ритмами кожного глядача, хто попадає під чари самих музикантів – учасників  оркестрового дійства. Скромні і талановиті солісти, які є справжніми майстрами своєї справи, невтомно вражають глядачів своєю артистичною харизмою та віртуозністю.

Якщо напередодні весняного свята у жінок запитатися який саме подарунок ми очікуємо перш за все, то кожна з нас відповість – весняні квіти! А потім вже коштовності, майбутній літній відпочинок, шуби, яхти і тому подібне.

Але ті, хто бажає побувати на концерті естрадно – духового оркестру Чернівецької обласної філармонії «Буковина», без жодного сумніву включать у свій подарунковий список ще й і квиточки на концерт  цього неперевершеного колективу.
А що ж приготував нам сам маестро Новаковський?! Який черговий сюрприз він  готує для витонченої жіночої половини людства?!

Поки що залишається великою таємницею, яка розкриється тільки під час самого святкового вечора.

Лектор – музикознавиця Неля МАРКОВСЬКА.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *