Для любителів філософії: На “Євробаченні” MELOVIN співатиме про те, як воно – “Під сходами ” (відео)

На міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2018 Україну представлятиме виконавець MELOVIN (справжнє ім’я Костянтин Бочаров). Співак виконає пісню “Under The Ladder”.

Пропонуємо ознайомитися з повним текстом конкурсної пісні на Євробачення-2018 “Under The Ladder”, а також з її перекладом від каналу 24.ua.

MELOVIN – “Under The Ladder”: слова пісні

Curtains down, I’m laughing at the trial

Help me to unravel

Tangle of my innocence inside

Faith’s bout to be severed

(Oh oh oh oh) Won’t get any better

(Oh oh oh oh) Walk under the ladder

Shout out just one reason what’s this for

You can see that whatever the weather

That the wind’s always there, always fair

(Oh oh oh) And it has always been now or never

The decision has got to be made

(Oh oh oh)

Desperate thoughts, your hope calls you a liar

Fear begins to revel

Nothing but your will sets you on fire

Fire lasts forever

(Oh oh oh oh) Can’t get any better

(Oh oh oh oh) Dance under the ladder

If you dare, so what you’re waiting for

You can see that whatever the weather

That the wind’s always there, always fair

(Oh oh oh) And it has always been now or never

The decision has got to be made

(Oh oh oh)
MELOVIN – “Under The Ladder”: переклад пісні українскою мовою “Під сходами”

Завіса опущена, і я сміюся над судом.

Допоможи мені розплутати

Клубок моєї внутрішньої невинності,

Віра ось-ось буде розтоптана.

Вже не стане краще.

Ходи під сходами.

Прокричи хоча б одну причину, для чого все це

Бачиш, незважаючи на погоду,

Завжди є вітер, і він завжди попутний.

У всі часи було “зараз або ніколи”,

І слід зробити вибір.

Відчайдушні думки, твоя надія називає тебе брехуном.

Страх починає бенкетувати.

Ніщо, окрім твоєї волі, не запалює тебе,

А вогонь палає вічно.

Вже не стане краще.

Танцюй під сходами,

Якщо ти наважишся, то чого ж ти чекаєш зараз?
24 лютого відбувся фінал Національного відбору Євробачення-2018, де за допомогою суддів та глядачів було обрано представника від України – ним став 20-річний виконавець з Одеси MELOVIN (Констянтин Бочаров).

Але хто ж такий MELOVIN і звідки беруться витоки його музичної творчості?

Біографія

MELOVIN, або ж Констянтин Бочаров, народився 11 квітня 1997 року в Одесі в родині Микола та Валентини Бочарових. Ще з дитинства хлопець цікавився творчістю і завжди приймав участь в різних постановках та концертах, які й сам неодноразово організовував.

Констянтин пробував своїй сили у музичній школі, яку, як на диво, покинув, і відправився у театральну школу, яку успішно закінчив. Як зазначав MELOVIN, саме остання школа дала йому можливість цінувати кожну емоцію.

Щодо псевдоніму, то як раніше розповідав співак, його творче ім’я MELOVIN є поєднанням імені всесвітньовідомого дизайнера Маквіна (який є його кумиром) та свята Хелловіну. Також творчий псевдонім Александра Маквіна походить від назви його улюбленого гурту Queen.

Співак є досить вимогливим до себе і свого сценічного імені, тому часто просить ЗМІ і шанувальників називати його лише під псевдонімом MELOVIN і більше того, просить ставити наголос правильно – на перший склад.

MELOVIN своїх шанувальників навіть називає меловінаторами. Що цікаво, він їм навіть присвятив татуювання з надписом “Brave. Love. Freedom.”, що перекладається як “Сміливість. Любов. Свобода”.

Відмінною рисою його іміджу є кольорова лінза у лівому оці. Як відомо, раніше музикант експериментував з кольором лінзи, а потім зупинився на біло-блакитному варіанті. За його словами, праве око у нього залишається справжнім, а ліве є мистецтвом.

У його дискографії нараховується 11 пісень, серед яких: “Ты, ты” (2016), “Не одинокая” (2016), “На взлёт” (2016), “Wonder” (2016), “Unbroken” (2017), “Hooligan” (2017), “Шлях” (2017), “Світ в полоні” (2017), “Face to face” (2017), “Play This Life” (2017) і “Under The Ladder” (2018).

Перемога у “Х-факторі” 6 сезон

Незадовго після завершення школи він три рази брав участь у відборах до українського вокального шоу “Х-фактор”, але жодного разу не потрапляв на телевізійні кастинги. Лише в 2015 році у 6 сезоні співочого шоу він нарешті пройшов до етапу прослуховування перед суддями і після виконання пісні “Без бою” гурту “Океан Ельзи” ще тодішній Костя Бочаров отримав путівку до тренувального табору.

Згодом співак з’явився в прямих ефірах шоу та навіть дійшов до суперфіналу, у якому за результатами глядацького голосування став переможцем 6 сезону “Х-фактор”.

Під час участі в шоу MELOVIN виконував пісні з репертуарів Стаса Шурінса, Тома Оделла, Адель, Джамали, Валерія Меладзе, Юрка Юрченка та гуртів “Океан Ельзи”, “Muse”, “Pianoбой”, “MBAND”, “The Rasmus” і “Скрябін”. Перемога у проекті пішла йому лише на користь, – одразу ж після шоу MELOVIN разом з іншими учасниками шоу поїхав в концертний тур по Україні.

Згодом його запрошували в якості гостя на сцену 7 сезону “Х-фактор”, зокрема MELOVIN виступив на гала-концерті 8 сезону “Х-фактор” з піснею “Play this life”.

Участь у Національному відборі Євробачення-2017

В кінці 2016 року юний виконавець не побоявся та вирішив спробувати власні сили на Нацвідборі Євробачення, щоб мати можливість представити Україну на Євробаченні в Києві. 17 січня 2017 року у списку півфіналістів було оголошено його ім’я, що дало йому можливість виступити у півфіналах відбору.

Згідно з жеребкуванням 18 лютого 2017 року співак виступив у третьому півфіналі, виконавши авторську пісню “Wonder”. За результатами суддівських та глядацьких голосувань, Костянтин потрапив до фіналу національного відбору, де знову отримав максимальний бал від глядачів.

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення 2018 від України: онлайн-трансляція фіналу

Але в підсумку MELOVIN посів третє місце, поступившись співачці Tayanna та гуртові “O.Torvald”, які і представили Україну на 62-му пісенному конкурсі Євробаченні-2017 в Києві.

Перемога у Національному відборі Євробачення-2018

До 15 січня 2018 року представники Євробачення в Україні приймали заявки на участь у Національному відборі Євробачення 2018. Цього року MELOVIN вдруге ризикнув та подався на конкурс, який за жеребкуванням команди Нацвідбору Євробачення в Україні отримав можливість виступати у другому півфіналі 17 лютого під номером “3”.

Співак вкотре отримав прихильність суддів і глядачів та потрапив у трійку, яка пройшла у фінал відбору 24 лютого. Там MELOVIN виступив під номер “6”, де і закрив Нацвідбір конкурсу в Україні.

За підсумками спільного голосування членів журі та телеглядачів, MELOVIN’а обрали представником України на 63-тьому пісенному конкурсі Євробачення-2018 у Португалії з піснею “Under The Ladder”.

Як відомо, у Лісабоні MELOVIN виступатиме у другому півфіналі, який відбудеться 10 травня. Своїм хітом співак закриватиме шоу. На момент проведення Євробачення в Лісабоні виконавцю виповниться 21 рік.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *