Чернівецька філармонія запрошує до Різдвяної подорожі

Шановні буковинці та гості нашого міста!

15 січня на Вас очікує музична подорож у фантастичний світ неперевершених українських та польських  колядок, румунських різдвяних наспівів та ліричної  Дойни, романтичної неаполітанської пісні та неймовірно пристрасних іспанських мелодій. Ви поринете у калейдоскоп легкої  Кальмановської оперети та Шопенівских вальсових роздумів, суворих гармонійних вокальних творів  Скарлатті та кокетливих арій Россіні .

На сцені старовинної  зали органної та камерної музики Вас радо  зустрінуть і подарують  піднесений  Новорічно-Різдвяний настрій  ведучі  солісти – віртуози інструментальної  та органної музики а також солісти – вокалісти Чернівецької обласної філармонії.

А для тих, хто ще не зовсім знайомий зі справжніми звичаями та обрядовими традиціями, з якими зустрічали Різдво в Україні, Румунії, Австрії, Угорщині, Польщі, Франції та Іспанії, ця музична зустріч буде особливо корисною та цікавою.

Тому я, Неля Марковська , наполегливо раджу відкласти всі свої не переробні справи для того, щоб встигнути наприкінці  світлих свят вирушити разом з нами у неймовірну «Різдвяну подорож» по фантастично –  Різдвяному світу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *