Березневі ужинки Марії Матіос

Наша краянка, лауреат Шевченківської премії – 2005, Марія МАТІОС на прем’єрі вистави «Солодка Даруся» в чернівецькому облмуздрамтеатрі зізналася, що їй дуже щастить у березні. Адже саме у березні оголошуються лауреати Шевченківської премії.

А нинішнього березня, окрім чудової вистави за її твором, доля принесла ще й інші дарунки: вона отримала звання Заслуженого діяча культури України, одружився її син, а книга її визнана переможницею в рейтингу «Книга, яку найбільше читають – 2007».

Письменниця щиро радіє, що «Солодка Даруся» в інсценізації та постановці Заслуженої артистки України Людмили СКРИПКИ – цілком самостійний твір, який гідно втілив життя її земляків-горян та непросту долю героїні суто театральними засобами.

Податки очима дітей
В Чернівецькій області триває конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей – 2008».
Чернівецька Обласна державна податкова адміністрація сподівається на активну участь юних талантів – письменників і поетів, скульпторів і художників тощо…

Творчі роботи надсилайте на розгляд журі до державних податкових інспекцій за місцем проживання до 1 травня 2008 року. Кращі роботи будуть відібрані для участі в обласному конкурсі, – повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи  та звернень громадян ДПА в Чернівецькій області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *