Замах на Зайця був випадковим!?

 У тренера «Буковини» стріляли випадково, повідомив начальник управління МВС у Чернівецькій області, генерал міліції Микола ХАРАБАРА. Працівники УМВС днями затримали підозрюваних у замаху на головного тренера Вадима Зайця. Як з’ясувалося, він став випадковим потерпілим…  

Нагадаємо, що 7 жовтня близько 13 години, біля власного будинку по вул. Достоєвського невідомий чоловік із мисливської рушниці здійснив постріл у головного тренера футбольного клубу «Буковина» Вадима Зайця, коли той сів у свою автівку. Кулі пройшли крізь дверцята автомобіля та поранили тренеру коліно.

Зловмисники сприйняли пана Зайця за бізнесмена з Герцаївського району на якого власне і планувався замах, бо він заборгував чернівчанці, лікарю за фахом, 1,5 млн. грн. Як можна так помилитися?

Справа в тому, що у підприємця і тренера футбольного клубу співпали марка, колір і майже номери автомобілів – різниця була в одній літері в кінці номера. Злочин готувався біля двох місяців та, сплутавши жертву, зловмисники стежили за тренером «Буковини» чотири дні.  

Жінка  найняла хлопців, щоби «полякати» бізнесмена-боржника. Вона повідомила виконавцям, що він буде в тому районі, в якому, за збігом обставин, опинився пан Заєць. За виконану роботу зловмисникам було обіцяно 4 тис. євро.     

Як повідомив Микола Харабара їх було двоє. Один 24-літній мешканець, а другий – 29-літній з іншої області. Хлопці ніде не працювали та раніше мали вже судимості: один – за розбій, інший – за крадіжку. Якщо хлопців визнають винними, їм загрожує ув’язнення на термін до 15 років.

Щодо жінки, яка замовила даний напад, то нині, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.     

Лідія КИРИЛЮК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *