Спеціалізована прокуратура Західного регіону задокументувала воєнні злочини РФ

За процесуального керівництва Спеціалізованих прокуратур у військовій та оборонній сфері Західного регіону упродовж 24-28 лютого 2022 року розпочато 10 кримінальних проваджень щодо збройної агресії Російської Федерації проти України. Йдеться про обстріли та авіаційні удари по аеродромах і військових частинах Львівської, Івано-Франківської, Волинської та Рівненської областей.

Прокурори спеціалізованих прокуратур продовжують документувати всі воєнні злочини РФ, які будуть використані для притягнення до відповідальності та покарання винних осіб у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України та ведення агресивної війни.

Відомості вносяться до ЄРДР, а відтак розпочинається розслідування за фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, диверсії, а також ведення агресивної війни або агресивних воєнних дій.

Закликаємо всіх, кому відомо про вчинення злочинів в ході збройної агресії РФ, інформувати на телефон “гарячої лінії” Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону: (032) 233-31-18, або електронну пошту: sk@vpzhr.gp.gov.ua

У Гаазі все знадобиться…))

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *