«Александров-ралі 2011» фінішували у Чернівцях

У Чернівцях 13 серпня фінішував 5-й етап Чемпіонату України з ралі «Александров-ралі 2011».
Траса Александров Ралі 2011: дистанція – 645,79 км, дистанція СУ – 178,76 км, кількість СУ – 13. Покриття – гравій, асфальт.
Організатори ралі: СК «Атлант», ТОВ «Асканія груп», ТОВ «Червоненко рейсинг».

Чернівчани мали змогу спостерігати за ралі з трьох площ – Соборна, Центральна та Театральна. Машини різних марок змагалися у цьому раллі: Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evolution, Ford Fiesta, HONDA Civic, ВАЗ, Suzuki Swift, Opel Astra, Skoda Fabia, Peugeot, ЗАЗ, Seat Ibiza. Чернівці, звичайно, не Дакар, але відчути драйв від перегонів вийшло багато чернівчан. Вузькими затишними вулицями мчали машини, ревіли мотори, скреготали гальма, вищали шини. Але це був не суцільний потік машин, а через певний інтервал гучно з’являвся екіпаж і стрімко проносився повз.

На старт вийшли 38 екіпажів, а всю карпатську гонку пройшли 28. Переможцями «Александров Ралі» в абсолютному заліку став екіпаж Олександра Салюка-молодшого і Євгена Червоненка, які показали кращий час на 11 спеціальних ділянках з 13. На другому місті, срібними призерами стали Юрій Кочмар та Сергій Коваль. Третіми фінішували Тарас Кравченко і Олександр Горбик.
У командному заліку трійка призерів така: «Чорномор Ралі Тим», «Одеса Ралі Тим» і «Ментос Асканія Рейсинг». На урочистому нагородженні переможців були вручені спеціальні призи – «Кубок Мужності», яким нагородили екіпаж Олександра Фельдмана і Івана Германа, а також кубок «За укріплення міжнародного іміджу українського автоспорту», яким було нагороджено Євгенія Червоненка. Завершилась церемонія святковим салютом и концертом зірок естради.

Більш детально про результати «Александров Ралі»  на сайті Інтернет-проекту Ралі в Україні: http://www.rally.in.ua/ralli/ .

За 5 годин до старту

Маркування зон для глядачів
Місце старту, фінішу, нагородження, концерту, салюту...
Останні настанови охоронцям правопорядку

За годину до старту

 

На старт!…

Тетяна Спориніна, «Версії»,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *