Сплатити комунальні послуги тепер можна карткою єПідтримка від Альфа-Банку Україна

Відучора, 14 лютого 2022 року, клієнти Альфа-Банку Україна від 60 років зможуть сплатити комунальні послуги коштами з картки єПідтримка. Також для всіх клієнтів додається ще одна категорія, на яку можна витратити 1000 гривень від держави, а саме – передплата періодичних друкованих видань в «Укрпошті», МСС код – 9402.

Альфа-Банк Україна одним із перших запропонував оформити картку єПідтримка у грудні 2021 року. З моменту запуску картку оформило понад 310 тис клієнтів. Більшість із них – близько 98% користуються цифровою карткою, яку можна оформити у Sense SuperApp лише за кілька хвилин.

Клієнти банку вже витратили 110 мільйонів гривень на придбання товарів у межах обраних державою категорій. Так, понад 31% із цих коштів витрачено на книги, 23% на кіно, на квитки в театр, спорт та залізничні квитки – по 11%, ліки – 10%, концерти та туристичні послуги – менше ніж 3%.

Нагадаємо, що отримати 1000 грн за програмою єПідтримка в Альфа-Банку можна як на цифрову, так і на пластикову картку.

Для оформлення цифрової картки клієнту необхідно:

  1. Завантажити/оновити цифровий банк Sense SuperApp.
  2. У розділі «Продукти» необхідно обрати та оформити картку єПідтримка.
  3. Після оформлення картки в Sense для отримання грошей необхідно подати заявку та обрати рахунок картки у додатку Дія.

Оформити пластикову картку можна у відділеннях Альфа-Банку. Карти видаються новим клієнтам, яким недоступне оформлення цифрової картки.

 

 Довідково:

Альфа-Банк Україна – великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в першій десятці фінансових установ країни за обсягом активів. За версією міжнародного видання The Banker Альфа-Банк Україна визнано «Банком року в Україні 2021».

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *