Громадського транспорту в Чернівцях стало менше, але він їздить у штатному режимі

У Чернівцях від початку воєнного стану тролейбуси рухалися щодня від 7.00 до 20.00, але тепер час роботи громадського транспорту трохи збільшився.

У міській раді повідомили, що, зважаючи на збільшення населення та проханння жителів міста, кількість тролейбусів збільшено та розширено графік їх руху – тепер вони курсують містом з 6.45 до 21.00.

Разом з тим, у департаменті транспорту міської ради повідомили, що після початку війни, звісно, загальна кількість громадського транспорту зменшились. Причина – частина використовується для потреб тероборони та за іншими напрямками.

Правила обліку пасажиропотоку не змінювалися. Наслідки за недотримання правил – такі ж, як і були в довоєнний час, – повідомили у міській раді. Тобто квитки за проїзд пасажирам мають видавати, їх можна сміливо вимагати.

Ті, хто вважають, що це не важливо – помиляються. Квиток – це не лише документ про оплату проїзду, а й спосіб обліку пасажиропотоку.

Талони на заправку також ніхто не відміняв. І попри не зовсім ідеальну ситуацію з пальним в місті, маршрутки використовують талони на заправку, – додають у міській раді.

Також влада зазначає, що відколи розпочалося прибуття переселенців евакуаційними потягами, тролейбусне управління відреагувало та запровадило додаткові спеціальні рейси. Їх кількість та частота оперативно збільшується або зменшується залежно від графіку прибуття. Йдеться насамперед про безкоштовні автобуси від вокзалу до КПП «Порубне»

Загалом транспорт їздить у штатному режимі. За потреби кількість машин на маршрутах постійно коригується.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *