І знову субсидії по-новому? У команді Зеленського розповіли про зміни правил отримання субсидій.

Представник президента в Кабміні Андрій Герус на своїй сторінці у Фейсбуці розповів, які зміни очікують на українців, які хочуть оформити субсидію.

Герус каже, що очікується надходження коштів до держбюджету в розмірі 2 млрд грн, і що їх Україна отримає від спецмита на імпорт дизпалива й скрапленого газу з Росії.

У команді Зеленського вважають, що ці гроші слід використовувати для реалізації програми надання субсидій для малозабезпечених сімей. Герус повідомив, що 2017 року майже 7 млн сімей користувалося субсидіями, але через реформи і неправильні рішення уряду до 2019 року кількість родин, що отримують державну допомогу, скоротилася вдвічі. Через це люди втратили платоспроможність, що призвело до численних боргів за оплату компослуг. Тому, програма надання субсидій має дуже велику важливість для України.

Представник президента наголосив, що, за його даними, майже 1,5 млн малозабезпечених сімей мають повне право отримувати допомогу від держави у вигляді субсидії, і підкреслив, що в їхній команді вже розробляються нові закони і правила, за якими надаватимуться субсидії. Більш точної інформації поки що немає.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *