XX фестиваль «Осінні барви Буковини 2023» звершився. Дякуємо, Барви!

11 жовтня 2023-го у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулась церемонія відкриття ХХ Всеукраїнського фото- та кінофестивалю «Осінні барви Буковини 2023».

А від 12.10 до 14.10.2023 Фестиваль проходив у Вижниці.  Це майстер-класи, брифінги, обговорення конкурсних робіт членами журі і учасниками. Робота у творчих студіях і творчих майстерня, перегляди фільмів. Нагородження призерів І етапу Фестивалю.

13.10.2023. Трансфер: м. Вижниця – смт. Верховина. Музей музичних інструментів. Музей «Дідова аптека». Музей кінофільму «Олекса Довбуш». Хата-музей кінофільму «Тіні забутих предків». Робота творчих студій на пленері. Прийом робіт бліц-конкурсу Фестивалю.

 

 

Cвітлина з архіву Фестивалю.

А вже 14 жовтня завершилися «Осінні барви Буковини»…Ранок 14 жовтня був теплим та сонячним. У цей день було і кільцеподібне сонячне затемнення 134 сароса, максимальну фазу якого можна було спостерігати на території США, Центральної Америки, Колумбії та Бразилії. У Вижниці ми просто спостерігали сонячний день з великими тінями…

Підведення підсумків і нагородження «бліц» конкурсів.

Результати «бліц». Кіно. Cлово членам журі.

Петро Плешко, директор Чернівецького ОЦНТТУМ від імені організаторів подякував всім учасникам, всім талановитим вихованцям і їх керівникам! Щира вдячність членам журі за суддівство і проведення майстер-класів! Щира вдячність ЗСУ! Запрошуємо всіх до співпраці і в організації проведення «Осінні барви Буковини 2024».

Вітаємо учасників і переможців! Дякуємо всім за співпрацю!

Більше фото із закриття Фестивалю за посиланням – ДЯКУЄМО, БАРВИ!.. ФЕСТИВАЛЬ «ОСІННІ БАРВИ БУКОВИНИ» ЗАВЕРШИВСЯ…

©Тетяна Спориніна,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *