Симфонічний рок-оркестр BREVIS знову завітає до Чернівців

Молоді й талановиті музиканти симфонічного оркестру BREVIS з Рівного в рамках тріумфального турне містами Західної України 25 лютого приїдуть до нас із новою програмою «Рок-легенди. Музика сердець-2». Перший візит колективу позначився  аншлагом, і колектив пообіцяв, що повернеться, аби вразити новим репертуаром.

DSC_3579

Симфонічний оркестр BREVIS створений 2004 року. Розповідає диригент, ініціатор проекту Геннадій Фіськов:

– Орієнтуючись на світовий ринок і знаючи, що рок-формат неодноразово піддавався симфонічній обробці, 4 роки тому в Рівному ми створили такий проект і спробували гастролювати. Нині ж програма «Музика сердець. Рок-легенди» налічує  вже три повноцінні програми. А почалося усе з того, що до нас потрапила партитура «Богемської рапсодії» Фредді Мерк’юрі. Не зважаючи на свій молодий вік, BREVIS швидко завоював публіку як України, так і Польщі.

Нужны поставщики электротехнического оборудования

Корпорация «АСКО-УКРЕМ» ищет поставщиков электротехнического оборудования.

Готовы выслать заявку на интересующее оборудование

Репертуар колективу – від класики та джазу до авангардної та рок-музики. У програмі «Рок-легенди. Музика сердець» представлені симфонічні інтерпретації творчості легендарних рок-гуртів – «Queen», «Metallica», «Deep Purple», «Led Zeppelin», «Pink Floyd», «Kiss», «Scorpions», «Nazareth», «AC/DC», «Bon Jovi», «Europe», «Depeche Mode», «Muse» та багато інших.

Загалом в оркестрі майже 40 музикантів. Окрім традиційних для симфонічних оркестрів струнних і духових інструментів, у ньому присутні бас-гітари, клавішні та ударні.

Фестивальний оркестр BREVIS  – це команда молодих, креативних професіоналів, об’єднаних спільною метою: розвиватися й дивувати. Тож поціновувачі музики зможуть відчути шалений драйв і силу нетлінних рок-хітів уже 25 лютого в обласній Філармонії.

Руслан КОЗЛОВ, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *