Початок кінця російської імперії

Український спротив надихнув поневолені народи РФ, вони масово висловлюють підтримку Україні. І це лише початок.

*27 лютого Адам Осмаєв, командир батальйону імені Джохара Дудаєва, закликав чеченців приєднатися до боротьби за Україну і за Батьківщину

*1 березня визначний діяч бурятського національного руху Доржо Дугаров закликав співвітчизників саботувати відправку на війну, не виконувати злочинних наказів.

*3 березня співзасновник руху «Вільний Ідель-Урал» Рафіс Кашапов закликав земляків боротися за незалежність Татарстану.

*4 березня Інязор (лідер) ерзянського народу Сиресь Боляєнь заявив, що разом з групою добровольців-ерзян воює у лавах Збройних Сил України.

*7 березня Конгрес айрат-калмицького народу (національного представницького органу калмиків) на своєму засіданні в Республіці Калмикія висловив солідарність з українським народом в його справедливій боротьбі за мир та свободу і закликав негайно вивести російську армію з України.

*7 березня голова Духовного управління мусульман України, етнічний татарин шейх Саїд Ісмагілов закликав одновірців у Росії до Повстання.

*8 березня Рада старійшин ерзянського народу (Атянь Езем) в Республіці Мордовія підтримала українців у публічному зверненні.

 

Патріоти поневолених Москвою народів як ніхто інший розуміють українське прагнення до свободи і незалежності. Своєю боротьбою проти російського вторгнення Україна надихає їх та дарує надію на остаточний розвал імперії зла.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *