По рейдерству – аграрним штабом

З початком посівної кампанії на Буковині активізує роботу антирейдерський аграрний штаб. До оперативного штабу області вже надійшло 7 звернень, за трьома з яких відкриті кримінальні провадження.

Уряд відновив роботу антирейдерських аграрних штабів у період посівної кампанії.  Нагадаємо, торік  вони були створені для попередження конфліктів і спроб захоплення землі та врожаю.  

Серед іншого Головне територіальне управління юстиції у Чернівецькій області спільно з Регіональним центром з надання безоплатної правової допомоги організовує мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги. Телефонною «гарячою лінією» мобільні точки з‘єднані з системою безоплатної правової допомоги. Дізнатися, як потрапити на виїзний прийом керівництва ГТУЮ у Чернівецькій області, про діяльність Оперативного штабу і отримати правову допомогу в оформленні правоустановчих документів на земельні ділянки та договорів оренди землі  можна за телефоном: (0372) 52-59-84, повідомляє ГТУ юстиції у Чернівецькій області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *