Підписання договору між ОДА й ЧНУ пришвидшить реалізацію  спільних науково-технічних і комплексних програм – Олександр ФИЩУК

– А їхня реалізація сприятиме успішному соціально-економічному розвиткові області,  – таке переконання висловив голова облдержадміністрації Олександр Фищук після підписання договору про співпрацю з ректором Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Степаном Мельничуком.

– Сьогодні всім зрозуміла важливість наближення освіти до практики й усвідомлення того, що без ґрунтовної теоретичної бази успішний розвиток будь-якої сфери нашої життєдіяльності неможливий, – зазначив посадовець. – Ми цінуємо величезний досвід університету, який є візитівкою краю, за  плідну роботу з підготовки кваліфікованих кадрів для різних галузей як нашої області, так і України загалом.

На думку керівника обласної виконавчої влади краю, саме широта запропонованих Договором напрямків співпраці, – а вони стосуються як розвитку освіти і науки, так і реалізації спільних науково-технічних і комплексних програм, науково-інформаційного та організаційно-методологічного забезпечення, підготовки й перепідготовки фахівців, а також  наукового супроводу міжнародних проектів за пріоритетними напрямками діяльності, –  чіткіше окреслить як майбутнє краю, так і вишу. 

Прес-служба ОДА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *