Перший випуск проєкту про незламність українців – у Чернівцях

У Культурно-мистецькому центрі ім. І.Миколайчука в Чернівцях сьогодні, 28-го квітня о 19:00, відбудеться допрем‘єрний показ другого випуску спецпроекту «Україна у війні» від акредитованих журналістів ЗСУ, на чолі з блогером Іриною Пістрюгою. Її інстаграм https://instagram.com/irka_pistryuga?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Вхід вільний. На заході пройде збір коштів на амуніцію для військових. 

«24 лютого — життя українців поділилось на До і Після. Ми втратили спокій, але відстоїмо країну. Ми втратили літак «Мрія», але не втратили мрію. Ми втратили наших, але більше ніколи не поділимося на «наших та їхніх». Ми — це сміливість».

Іра Пістрюга — український блогер-мільйонник в Instagram, просуває українську культура та контент. У 2021 році запустила проєкт «Подорожуємо вдома», де розповідає про красу, культуру та найкращі локації у містах України.

Сьогодні ж українцям і світу потрібні правда про Україну. Цьому і слугує серія спецвипусків від акредитованих журналістів ЗСУ — «Україна у війні», що виходять з англійськими субтитрами.

У першому випуску – історії людей, які залишились в столиці, про волонтерів та волонтерські центри, про порятунок та втечу з-під облоги міст Київської області — Ірпінь, Буча, Гостомель, про роботу під час війни та втрати.

Посилання на випуск:  https://youtu.be/Ic75hpUaTzw

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *