«Не мовчи! Полон вбиває…»

Протягом грудня 2023 року і у неділі січня 2024-го родини бійців Маріупольського гарнізону провели в щонайменше 20 містах України понад 60 акцій-нагадувань «Не мовчи! Полон вбиває», присвячених нашим героям, які 20-й місяць утримуються в катівнях ворога.

Плакат із сторінки ГО «Асоціація родин захисників «Азовсталі» »на ФБ
Вдячні кожному, хто підтримує нас в цій відчайдушній боротьбі за наших хлопців та дівчат: хто стоїть поруч з нами на акціях, тримаючи в руках прості картонки з такими важливими словами; хто робить стріми та сюжети; хто репостить їх в соцмережах. Ми вдячні, що ви поруч з нами!
Ми не бачили своїх чоловіків, синів, братів, сестер вже понад 600 днів. Весь цей час наші Воїни, наші Захисники, завдяки кому в столиці та інших мирних містах України зараз вирує життя, відчувають на собі тортури, катування, біль, приниження, мріючи про повернення додому. Їхній час спливає, забираючи сили та здоров’я, і вони ВМИРАЮТЬ в полоні.
Ми закликаємо кожного приєднатися до нашої боротьби за наших Героїв – робіть щоденні нагадування в сторіс, приєднуйтесь до акцій, говоріть та розповідайте іншим. Ми маємо повернути наших рідних додому ЖИВИМИ!
Полон – вбиває! Він не є гарантією збереження життя!
Не мовчи! Стань голосом полонених!  – звернення Асоціація родин захисників «Азовсталі»

.
.
.
Витягти їх зі страшної неволі — обовʼязок кожного українця. Памʼятаємо про наших полонених побратимів та про їхній чин. І робимо все, аби вони повернулися додому“.
.
©Тетяна Спориніна,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *