Луценкові «мислевіруси»

Екс-міністр МВС та політичний в’язень Юрій Луценко презентував у Чернівцях ініціативу під назвою «Третя українська республіка». Це не партія і не громадська організація, це – ініціатива. Разом з іншим «польовим командиром Майдану» Тарасом Стецьківим вони переконували чернівчан у необхідності «повного перезавантаження проекту Україна» і заміни «фундаменту» в країні – тобто насамперед законів.

DSC_4100

Їздять Україною особисто і вважають найефективнішою – агітацію «від дверей до дверей», а найпотужнішою зброєю – «мислевіруси». Кількома такими редакція спробує «заразити» й читачів.

*«Ми все живемо ще у пофарбованому в національні кольори радянському «бараку».

*«Я щасливий, що люди – такі зневірені. Вони перестали вірити в казки. Віра у вождів перестала бути рушієм української політики».

*«Українське суспільство мусить вимагати в політиків конкретний план реформ і конкретну команду виконавців».

*«Потрібно спочатку заявити програму «що і як робити», потім – назвати команду. Тоді й відповідь на запитання про єдиного кандидата від опозиції буде легшою».

* «Українці не хочуть ходити на вибори як на війну, вони хочуть ходити туди як на парад перемоги».

*«Тактику Юлії Тимошенко щодо висунення всіх кандидатів у президенти від опозиції вважаємо помилковою. Ми ведемо дискусію з Юлією Володимирівною. Це ознака не війни, а живого організму української опозиції».

*«Є загроза, що Янукович виведе в друге коло Симоненка. А один кандидат від опозиції може виграти в першому турі!».

«Не можна відмовляти в патріотизмі російськомовному населенню України. Для мене найкращі письменники – Прохасько й Андрухович. Для когось іншого – Андрій Курков, який пише російською, але в світі відомий саме як український письменник. Поки не досягнемо спільного між ними – доти перемагатиме Бузина…»

Вл.інф.  

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *