Директору чернівецького парку «Жовтневий» побили автівку. Уже вдруге

Серйозно пошкоджено автомобіль директора чернівецького парку «Жовтневий» Юрія Воронки, він пов’язує це зі своєю діяльністю на захист парку як об’єкта природно-заповідного фонду. Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на фейсбук-сторінці парку.

18 серпня було вчинено навмисне пошкодження майна директора парку Юрія Воронки. Невстановлена особа ̷з̷а̷ ̷д̷о̷п̷о̷м̷о̷г̷о̷ю̷ ̷м̷о̷л̷о̷т̷к̷а̷ сокирою розбила всі вікна, пошкодила капот та бокові двері автомобіля, розтрощила всі фари.

Дирекція парку вважає ці дії ницим актом залякування та пов’язує їх виключно з своєю діяльністю в рамках захисту парку «Жовтневий» як об’єкта природно-заповідного фонду.

Боротьба із спритними ділками, які непогано, але незаконно освоїли територію парку триває. На манєжє всьо тє жє: ТОВ “Асорті-2014” (незаконна автомобільна стоянка на Пилипа Орлика на території парку), ПП “Партнер Трейд” (віджаті землі природно-заповідного фонду так званим Озьорним), триває кримінальне провадження щодо заволодіння комунальним майном Скобуном В., і по Халабуді справа про притягнення до відповідальності Батюкевича О. за зайняття земельної ділянки парку та самовільне вирубування дерев (перебуває в суді). Непрості відносини у КП «Парк Жовтневий» і з ПП «Агробізнес»…

Думаємо, наступний крок – загроза життю та здоров’ю тих, хто стоїть на захисті парку. Здаватись не збираємось.

Наразі в боротьбі за Україну гинуть найкращі, при цьому найбільшим внутрішнім ворогом України залишається корупція, тому що тих, хто дбає виключно про свої інтереси у владі, набагато більше за тих, хто прийшов робити роботу на користь і на захист інтересів нашої громади.

Це констатація сьогоднішньої ситуації.

 

Раніше вже відбувалося навмисне пошкодження майна директора парку – 6 вересня 2021 року. Тоді невстановлена особа за допомогою молотка розбила вікна автомобіля, пошкодила капот та розтрощила фару.


Тоді дирекція парку також вважала ці дії ницим актом залякування та пов’язувала їх виключно з посиленням діяльності в рамках перегляду дотримання норм законності підприємцями, що здійснюють діяльність на території парку.
Тож підприємство скерувало до правоохоронних органів заяви про кримінальні порушення за фактом самовільного вирубування дерев та зайняттям земельної ділянки парку підприємцем Батюкевичем О.Г., щодо зайняття земель парку ТОВ “Асорті-2014” та ПП “Партнер Трейд”, а також щодо заволодіння комунальним майном Скобуном В. За зазначеними матеріалами правоохоронними органами були зареєстровані кримінальні провадження.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *