«Чернівцігаз» просить Бурбака не займатися популізмом

ПАТ «Чернівцігаз» заперечили опубліковану в ЗМІ заяву нардепа Максима Бурбака, в якій зазначалося, що «газові мережі краю привласнило собі підприємство Дмитра Фірташа «Чернівцігаз».

– Газове підприємство краю не має у власності жодних газових мереж, – йдеться у повідомленні «Чернівцігаз». – Всі газові мережі, розташовані на території Чернівецької області, належать державі та територіальним громадам.

Газівники наголошують, що підприємство не є суб’єктом політичних відносин і вимагають від політичних діячів, представників державних і місцевих органів влади не втягувати їх у популістські політичні дискусії.

– Вважаємо, що політичний популізм та піар є згубним як для інтересів українського народу в цілому, так і для інтересів відповідних місцевих громад! Жалкуємо, що в цей важкий історичний період – в період численних трагічних подій – риторика і мислення політичних діячів жодним чином не змінилася. Відтак, закликаємо всіх припинити безглузді політичні піар-акції та зосередитись на сумлінному виконанні своїх безпосередніх функцій та обов’язків!

Тим часом, як повідомляють редакцію читачі, облгаз дозволяє собі не виконувати активно оголошувану інвестиційну програму, якою передбачається понад 2 млн. грн. на встановлення газових лічильників. У с. Чорногузи Вижницького району пенсіонерку (прізвище є в редакції) під час планової повірки лічильника в її помешканні зобов’язали за власні кошти встановити новий лічильник.

Вибіркове право на власність?

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *