Буковинців нагородили на Міжнародному форумі «ЛИЦАР ДОБРОЇ ВОЛІ»

Серед нагороджених – наша колега, екс-журналістка «Версій» Галина Єреміца

11 лютого 2017 року за сприяння «Студії військово-історичного мистецтва України» у Києві відбувся Другий міжнародний форум національно-патріотичного єднання і духовності «ЛИЦАР ДОБРОЇ ВОЛІ».

Під час Форуму Фундації 11 вояків, серед яких і буковинець, голова Центру координації надання допомоги учасникам АТО у Чернівецькій області Валерій Краснян («Барс»), відзначили Статусом «Лицар Доброї Волі».

Волонтерів, меценатів, капеланів, журналістів, лікарів, митців, артистів, видавців, літераторів, громадських діячів нагородили Народною відзнакою «Слава Україні». Її удостоєні, зокрема, чернівецький медик Віталій Смандич,  художник  Андрій Холоменюк з Чернівців, а також колишній актор Чернівецького муздрамтеатру, а нині відомий поет-пісняр, телеведучий   Петро Мага.

«Лицарський Хрест Родини Мазеп» – виключно нагорода для комбатантів, що виявили звитягу та героїзм в боях за Незалежність України. Таку нагороду отримав наш захисник з села Панка Сторожинецького району, солдат Олександр Кольберт.

А наша колега-журналістка, колишня працівниця «Версій» Галина Єреміца отримала громадсько-суспільний Статус «Оранта – Непорушна Стіна», підкріплений регаліями.

Цей Статус є виключно жіночий і ним відзначаються особистості за меценатську, благодійну, культурно-просвітницьку діяльність, волонтерську діяльність на користь розвитку український нації та української Держави. Галина Єреміца була активною учасницею Майдану, а згодом уже понад два десятки разів побувала на Сході – як журналістка і як волонтерка. Її матеріали із зони АТО публікувалися і в нашому часописі.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *