Браво, Пауль Францович! Пауль ПШЕНІЧКА – найкращий вчитель України!

Вчитель фізики Чернівецького ліцею №1 Пауль Пшенічка став переможцем всеукраїнського етапу Міжнародної премії Global Teacher Prize. Про це стало відомо з випуску ТСН о 19:30, які вели пряму трансляцію з церемонії оголошення переможця.
Пауль Францович виграв нагороду – 100 тисяч гривень. Крім цього, він переміг у громадському голосуванні за звання найкращого народного вчителя України.

71-річний переможець має шанс стати кращим вчителем світу і отримати Міжнародну премію Global Teacher Prize. Цю премію у 2014 році заснував арабський мільярдер Санні Варкі. Її мета – знайти найкращих учителів-новаторів з усього світу та відзначити переможця нагородою в 1 000 000 доларів. 
Український етап премії ініціювала громадська організація “Освіторія”. Мета загальнонаціонального конкурсу – не тільки популяризувати новаторські підходи в освіті, а й підняти престиж самої професії вчителя. Переможець Global Teacher Prize Ukraine отримає 100 тисяч гривень, рік безкоштовного підвищення кваліфікації, реєстрацію на світову премію і поїздку на Global Education and Skills Forum 2018 у Дубаї, де назвуть ім’я кращого вчителя у світі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *