Скажи «Ні!» фінансовому тиску

8 липня ВР ухвалила закон «Про внесення змін до законів «Про Державний бюджет України на 2010 рік» та «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», яким зобов’язує фізичних осіб – підприємців, що сплачують фіксований або єдиний податок, і членів їхніх сімей, які беруть участь у підприємницькій діяльності, сплачувати страхові внески до Пенсійного фонду. Громадські організації підприємців вважають, що це непосильний тягар для бізнесу в умовах кризи:

– Ці зміни подібні до сумнозвісної Постанови Кабміну Тимошенко «Про сплату внесків загальнообов’язкового державного пенсійного страхування фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування», – говорить Володимир ДОРОШ, голова ВГО «Інститут підтримки регуляторної реформи». – Ця Постанова була скасована завдяки активній громадській позиції бізнесу України. Нова влада не врахувала помилок своїх попередників і наступає на інтереси підприємців-спрощенців.

Саме тому наша організація розпочинає загальноукраїнську «Кампанію протидії фінансовому тиску на підприємців України». Звертаємося до всіх підприємців-спрощенців із закликом напередодні Дня підприємця об’єднати зусилля та направити листи Президенту та Голові ВР з проханням скасувати частину положень зазначеного закону, які зобов’язують підприємців-спрощенців сплачувати внески до Пенсійного фонду, за зразком, розміщеним на сайті «Версій» за адресою versii.cv.ua.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *