Нове на залізниці – вагон-салон

Львівська залізниця потрохи наближається до цивілізації. Нещодавно запровадили поділ купе на жіночі та чоловічі. А нині подорожувати потягом можна в окремому вагоні-салоні.

– Вагон для сімейної чи ділової поїздки – нова послуга від залізниці, – розповідає заступник керівника прес-центру Львівської залізниці Юлія Грабова. – Залізниця надає клієнтам спеціально обладнаний вагон для поїздок в межах України в усіх напрямках, куди курсують поїзди Львівської залізниці.

Зовні вагон не відрізняється від інших, а от усередині – 2 спальні, кабінет зі спальним місцем, ванна кімната й великий конференц-зал, у якому можна провести переговори, послухати музику чи переглянути фільм. У вагоні облаштовано також кухню. Можна замовити їжу з ресторану.

Замовити VIP-вагон можна і з Чернівців. Для цього треба звернутися до пасажирського відділу перевезень на вокзалі чи безпосередньо зателефонувати, написати листа чи надіслати заяву факсом у пасажирську службу Львівської залізниці. У заяві треба зазначити дату подорожі та напрямок руху. Вартість подорожі розраховують індивідуально.

– Поїздка з Чернівців до Києва у вагоні-салоні вартуватиме близько 25 тис. грн, незалежно від кількості пасажирів. Послугу надають за попередньою оплатою.

Новим сервісом залізниці уже скористалися львів’яни, які замовляли вагон для поїздки до Дніпропетровська, Трускавця тощо.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *