Коли еротичність мармуру зашкалює

Біля його робіт варто подвоїти кількість табличок із забороною торкатися. Бо торкнутися так і тягне. Важко повірити, що це всього навсього бездушний камінь.


unnamed-2

Американські мистецтвознавці ставлять його в один ряд з такими скульпторами як Мікеланджело, Берніні. У віці 26 років він став наймолодшим художником, скульптури якого увійшли до національної колекції національного скульптурного залу Капітолія в Сполученирх Штатах.
Через 9 років він став єдиним художником, у якого за життя дві роботи знаходяться в скульптурному залі (StatuaryHall) Капітолія.
Бенджамін МЕТЬЮ ВІКТОР (Benjamin Matthew Victor) народився 16 січня 1979 року в Тафті, Каліфорнія — американський скульптор і художник-резидент та професор практики в університеті штату Айдахо в Бойсе (Boise State University). Бенжамін став відомим за його скульптуру Сари Уіннемакка, американської активістки з штату Невада.
«Маю дар від Бога»– так Бенджамін Віктор описує свою здатність створювати витвори мистецтва, що нікого не залишають байдужими.

unnamed-3

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *