Київський міжнародний інститут соціології оприлюднив свіжі рейтинги політичних сил і їхніх лідерів

htqnbyЗа результатами дослідження, якби вибори Президента України відбувалися в середині березня, то 25,2% громадян України віком від 18 років, які визначилися, за кого голосувати, віддали б свої голоси чинному Президенту П.Порошенку, 11,6 виборців підтримали б Ю.Тимошенко, а 11,4% –  А.Садового.

Соціологи відзначають, що порівняно з результатами президентських виборів у травні 2014 р. вагомого падіння зазнав рейтинг П.Порошенка (-19,5%), але це все ще дозволяє йому посідати перше місце.

Також, згідно з результатами дослідження, якби вибори до Верховної Ради України відбувалися в середині березня, то голоси громадян України віком від 18 років, які визначилися, за кого вони будуть голосувати на виборах, розподілилися б таким чином: 26,7% проголосували б за партію «Блок Петра Порошенка», 17,1% – за партію «Самопоміч», 11,5% – за ВО «Батьківщина», 10,2% – за «Опозиційний блок», 8,4% – за Радикальну партію О. Ляшка, 6,6% – за «Народний фронт», 5,2% – за «Правий сектор», 4,8% – за партію «Громадянська позиція», решта політсил набрали ще менше відсотків.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *