Зцілює та бачить майбутнє унікальна жінка, що мешкає у Чернівцях

 

 

Той, кого ваблять надздібності, звісно ж, чув такі прізвища, як Кашпіровський, Ігнатенко,  Кандиба…  А у 80-их роках минулого століття з ними активно співпрацювала чернівчанка Жанна Тимофіївна Пономаренко. Нинішня публікація народилася з розмов авторки із Жанною Тимофіївною.

 

Про знаменитих колег

Кашпіровський, як відомо, проводив оздоровчі телесеанси й знеболювання пацієнтам на операційному столі, які були від нього на великій відстані. Він також є автором нового психологічного напрямку, що відкриває людству очі на безмежні можливості в боротьбі з невиліковними недугами, старістю та передчасними смертями.

«Головний сенс моєї теорії та практики полягає у збудженні «матриці пам’яті», «записаної» в організмі як вроджені програми, яким підпорядковане фізичне єство людини», – пише Анатолій Кашпіровський на своєму сайті. І далі говорить, що його роботу можна назвати «психологічною стимуляцією аутоклонування». Зазначає при цьому, що серед його головних завдань – здолати парадокс, який полягає у тому, що «хоч розум і перебуває у нашому тілі, та в наше тіло йому хід закритий»

Академік Ігнатенко – вчений-косміст зі світовим ім’ям. Він підготував 8 науко-просвітницьких програм, у яких доносить до масової аудиторії Космічні Знання про нинішній стан нашої Цивілізації та шляхи вирішення проблем, які стоять перед Людством. У цих програмах учений-практик демонструє необмежені можливості людини і доводить, що «феноменальне – це не виняток і не надприродні здібності. Це те, що закладене в кожному з нас  І люди з феноменальними здібностями – не супермени, а  люди майбутнього. І кожна людина має шанс наблизити це майбутнє до себе».
Вчений і письменник В. Кандиба
працював над розвитком суперздібностей інтелекту і 1984 року відкрив новий вид трансу, який отримав у світовій науці назву «СК» – стан Кандиби.

 

Тема за сімома печатками

Оскільки авторка цих рядків першою на теренах Буковини почала писати про екстрасенсорику і це було саме у 80-их роках минулого століття, то вже тоді чула про жінку з надзвичайними можливостями – Жанну Пономаренко. Але знайомство з нею відбулося значно пізніше, у 90-х.

До слова, тема ця була тоді закритою, тож коли вперше написала про екстрасенсорні можливості людини в інтерв’ю з викладачем кафедри нервових хвороб і психіатрії медінституту, уже покійним доцентом  В.Підкамінним (а працювала я тоді у газеті «Молодий буковинець»), то цензура зняла матеріал з публікації. Та потім мені вдалося-таки  домовитися із цензорами щодо заміни поняття «екстрасенсорні здібності» на інше. Все-таки були вже часи «перебудови». І таким чином була вперше подолана стіна мовчання у цій закритій темі.

 

Довідка з Вікіпедії

Екстрасенсорне сприйняття (екстрасенсорика) (від лат. extra та  sensus) – форми сприйняття, які використовують невідомі органи та/або мало вивчені механізми сприйняття. До екстрасенсорних  проявів належать телепатія, ясновидіння і проскопія, лозоходство або «біоінтроскопія» (хибно іменоване біолокацією) тощо. Проте до таких проявів відносять інколи і способи нематеріального впливу на предмети, організми чи фізичні явища – телекінез, психокинез, екстрасенсорне цілительство тощо.

 

Передбачила Чорнобиль і повінь…

Свого часу чула від Жанни Тимофіївни, що на Буковину чекає велика повінь. Про це  згадала 2010-го, коли ця подія таки сталася. А напередодні Чорнобильської трагедії її викликали до КДБ: служба дізналася, що жінка розповсюджує якісь нісенітниці про масштабну аварію в СРСР. Звісно, її тільки попередили, бо про таких, як вона, спецслужби знали. І не тільки знали, а ще й використовували. Саме у 80-их декого із них, серед них і нашу землячку, забрали до Ханти-Мансійська, де вони допомогли відкрити нафтове родовище. «Завдяки цій «операції», – посміхається Жанна Тимофіївна, – я отримала гроші, за які збудувала хату».

Пригадую також, що Пономаренко розповідала про те, що між Росією та Україною буде війна. Багато хто із нас крутив тоді біля скроні пальцем. Погодьтеся, аж дуже важко було в це повірити!

Неодноразово цікавилася в Жанни, яким чином усе це стає їй відомим. «Воно саме до мене приходить. Я це бачу, – каже вона. – А інколи ляжу спати –і ніби кіно розкручується переді мною…»

Хвороби й, насамперед, будь-які запалення знімає простим накладанням рук. Розповідає, що завжди починає з хребта. «Від цього залежить здоров’я людини, – каже цілителька. –  Виставляю хребці, а вже потім беруся, якщо потрібно, за органи внутрішні.  Найлегше знімаються жіночі хвороби та повертається чоловіча потенція».

Не більше 10-ти хвилин Пономаренко витрачає на зняття парезу лицьових нервів. «А зараз чомусь дуже багато такої патології, – стверджує. – У багатьох помічаю перекошені обличчя. Зрештою,  достатньо невеличкого протягу…».

Жанна Тимофіївна – жінка немолода, але й досі порається в  городі. Та, крім того, завжди намагається допомогти хворим і недужим.

Зателефонувати їй можна за телефонами 050-73-498-51  або (0372) 53-63-29.

Людмила ЧЕРЕДАРИК, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *