Завтра на Буковині дощі і до плюс 28 градусів

У вівторок по всій території нашої країни прогнозують грозові дощі.  За даними Укргідрометцентру, 5 червня температура повітря у Волинській області становитиме +23…+25, у Рівненській, Львівській та Івано-Франківській стовпчик термометра покаже +24…+26. На Тернопільщині, Хмельниччині та Закарпатті повітря прогріється до 25-27 градусів тепла, а найтепліше буде у Чернівцях — максимум до +28. Вночі в регіоні буде без опадів, проте удень — дощі, можливі грози.

Опади очікуються і в центральній Україні, проте в регіоні завтра буде тепло. Так, у Вінницькій та Черкаській області температура повітря становитиме +25…+27, на Полтавщині — підніметься до +28. А в Дніпрі та Кропивницькому стовпчик термометра покаже +27…+29.   Жителям півночі синоптики не радять забувати парасольки. В Чернігівській та Сумській областях 5 червня буде +23…+25, у Києві та Житомирі — максимум до +27.   На сході країни, попри дощі, буде тепло. На Донеччині повітря прогріється до 25-27 за Цельсієм, на Харківщині та Луганщині стовпчик термометра покаже 27-29 градусів тепла.  

Дощову погоду прогнозують жителям південних областей. На Запоріжжі та в Криму —  +25..+27, на півострові — сухо та без опадів. У Херсоні завтра — 24-26 градусів тепла, на Одещині та Миколаївщині — максимум до 28 з позначкою “+”.  

“Після дощів матимемо похолодання, —  каже народний синоптик Леонід Горбань. —  10-11 червня стовпчик термометра опуститься на кілька градусів, проте уже 12-13 червня знову буде тепло та сонячно”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *