До вихідних в Україні стане по-весняному тепло

За повідомленням українського Гідрометцентру, до кінця тижня в Україну прийде справжнє весняне тепло. Особливо відчутним потепління буде в центрі, на сході й на півдні країни. Але водночас циклон принесе в Україну короткочасні дощі.

У середу, 28 березня, дощі пройдуть на заході України і в окремих районах Сумської та Харківської областей. По всій решті України хмарно. Що стосується температури повітря, стовпчик термометра коливатиметься в тому ж діапазоні, що і у вівторок.

А ось уже в четвер, 29 березня, Україну почне прогрівати весняне тепло. На заході, півдні і сході країни стовпчики термометрів піднімуться до +9-13 градусів, буде сухо і сонячно. На решті території України пройдуть дощі, але денна температура не опуститься нижче +5-8 градусів тепла.

У п’ятницю, 30 березня, захід, південь і схід України по-справжньому зігріються. Тут місцями буде до +15 тепла. На півночі, північному заході та в центрі країни дощитиме, але все ж по-весняному тепло. Температура повітря буде від +5 до +10 тепла.

 

У суботу, 31 березня, значно потеплішає на всій території України, хоча весняне тепло на заході і півночі країни насупиться дощами. На решті території сухо і сонячно. На півночі України повітря прогріється до + 8-11 градусів, на заході, в центрі та на сході України буде до +15.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *